Γιαννιώτας: «Ή στον Ολυμπιακό ή λύση συμβολαίου»

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Γιάννης Γιαννιώτας όπως δημοσιεύουν τα ελληνικά μέσα δεν επιθυμεί να ξαναπαίξει δανεικός από την επόμενη σεζόν. «Ή στον Ολυμπιακό ή λύση συμβολαίου», φέρεται να τόνισε ο Έλληνας μεσοεπιθετικός.

Ο Γιαννιώτας δεν βρισκόταν μέσα στα πλάνα του Μάρκο Σίλβα στον Ολυμπιακό

με αποτέλεσμα μέσα στη σεζόν να δοθεί δανεικός στον ΑΠΟΕΛ. Εκεί ο 22χρονος μεσοεπιθετικός βρήκε τη φόρμα του πραγματοποιώντας αξιόλογες εμφανίσεις.

Αυτό έκανε τον ΑΠΟΕΛ να ενδιαφερθεί είτε για επέκταση του δανεισμού του, είτε για κανονική μεταγραφή, ωστόσο σύμφωνα με τη LiveSport ο Γιαννιώτας έχει στο μυαλό του την επιστροφή στους «ερυθρόλευκους». Ο ίδιος θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό και θα πάρει μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας ελπίζοντας πως αυτή τη φορά θα καταφέρει να πείσει τον Μάρκο Σίλβα.

Πάντως ο Γιαννιώτας φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει στον Ολυμπιακό πως σε περίπτωση που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού τη νέα σεζόν, δεν προτίθεται να ξαναπάει κάπου δανεικός, και σε αυτήν την περίπτωση προτιμότερο θα ήταν να προχωρήσουν σε μία λύση συμβολαίου το καλοκαίρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα