Για την έκτη σερί και το ρεκόρ

Με τη νίκη που πέτυχε την περασμένη Κυριακή η Ανόρθωση επί της Ν. Σαλαμίνας, έφτασε ως γνωστό τις πέντε διαδοχικές νίκες, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Ερμή (8η-12η αγωνιστική) και πλέον αναζητεί άλλη μια νίκη στο Δασάκι επί του Εθνικού, για το 6χ6 που θα την φέρει πρώτη στην σχετική λίστα, με τα φετινά σερί νικών.

Βεβαίως, το σχετικό ρεκόρ των διαδοχικών νικών, δεν έχει και τόση (ουσιαστική) σημασία συγκριτικά με την βαθμολογική ώθηση και κυρίως τη δυναμική που θα δώσει στην Ανόρθωση, μια ενδεχόμενη αύριο επί του Εθνικού. Υπό προυποθέσεις, μπορεί να την φέρει στην 3η θέση της βαθμολογίας,

ατενίζοντας ακόμη ψηλότερα, αφού ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με την Δόξα και ενώ οι ομάδες από πάνω της, θα συνεχίσουν να δίνουν ντέρμπι. Συνεπώς, έχει στα δικά της ποδιά το 5χ5 να το κάνει 7χ7 και να εκμεταλλευτεί τις όποιες απώλειες προκύψουν από τα ντέρμπι (Ομόνοια-Απόλλων, ΑΕΛ-Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ-Απόλλων), πριν πάει στο «Τσίρειο» για αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα στο πέσιμο της αυλαίας της Α’ φάσης του πρωταθλήματος.Η Ανόρθωση, συνήθως, κερδίζει στο Δασάκι. Δεν συναντά, τόσες δυσκολίες, όσες συναντούν άλλες ομάδες. Έχασε για τελευταία φορά από τον Εθνικό, για το πρωτάθλημα πριν από 12 ολόκληρα χρόνια (την περίοδο 2002/03). Έκτοτε μετρά μόνο νίκες, με μόνο μια παρένθεση (στο περσινό πρωτάθλημα, με την ισοπαλία 2-2). Με όπλο, λοιπόν, την καλή παράδοση, το φορμάρισμα της, αλλά και τον κόσμο της, η Ανόρθωση εκστρατεύει στο φιλόξενο (για αυτήν) Δασάκι, με στόχο την έκτη νίκη στη σειρά, βάζοντας ακόμη μεγαλύτερη πίεση στους υπόλοιπους.

Keywords
Τυχαία Θέματα