Για σεμινάριο οι πυλώνες της «OPAP Arena – Αγιά Σοφιά»

Σε κατασκευή για σεμινάριο στην κυριολεξία, αρχίζει κι εξελίσσεται η «OPAP Arena – Αγιά Σοφιά» στην Νέα Φιλαδέλφεια. Όπως αποκάλυψε στην τελευταία Γ.Σ των μετόχων της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 Α.Ε, ο μέτοχος και ιδιοκτήτης της αναδόχου του έργου του γηπέδου Ερμωνασσα, ο Ανδρέας Μεταξάς, εταιρεία γαλλικών συμφερόντων έχει ζητήσει να αποτελέσει η κατασκευή των πυλώνων του γηπέδου, αντικείμενο μελέτης και παρουσίασης

σε διεθνή συνέδρια. Κι αυτό γιατί η τεχνογνωσία που ακολουθήθηκε, δεν έχει εφαρμοστεί ξανά στην χώρα μας. «Αυτή και άλλες καινοτόμες εφαρμογές στην κατασκευή του έργου, διδάσκονται πλέον στο ένατο εξάμηνο του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου», συμπλήρωσε σχετικά ο Ανδρέας Μεταξάς.

Ο μέτοχος της Δικεφαλος 1924 αναφέρθηκε και γενικότερα στο σχέδιο του υπό κατασκευή γηπέδου. «Το όραμα του κ. Μελισσανίδης και το μέγεθος του έργου, δεν μετράται μόνο με βάση τον χώρο που καταλαμβάνει. Σε αυτό το ξεχωριστό έργο συναντήθηκαν κι ένωσαν τις δυνάμεις τους, όχι μόνο φίλοι της ομάδας, αλλά και πολλοί άνθρωποι απόγονοι του Ελληνισμού της Ανατολής, με το όραμα να κρατήσουν ζωντανές τις μνήμες, την ιστορία, τον πολιτισμό και την αγάπη για τις προγονικές πατρίδες. Μια τέτοια πόλη της Ανατολής ήταν και η Ερμώνασσα και γι’ αυτό θα είμαστε πάντα περήφανοι για την συμμετοχή μας στο έργο».

Η Γ.Σ της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 που έγινε την Τρίτη, αφορούσε την εναρμόνιση του καταστατικού της εταιρείας, στις προβλέψεις του νέου νόμου περί ανωνύμων εταιρειών. Παρέστησαν 210 μέτοχοι και οι πληρεξούσιοι τους, εκπροσωπόντας 2.148.874 μετοχές. Πρόεδρος ήταν ο δικηγόρος και παλιός παράγοντας της ΠΑΕ και της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Παναγιώτης Ζαχόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα