Για πρώτη φορά χωρίς καμία δικαιολογία

Το 2021 ολοκληρώνεται με δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις για την Ανόρθωση, η οποία στην τρέχουσα περίοδο έχει πανηγυρίσει μόνο μια επιτυχία σε 11 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις (1-4-6) μακριά από το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Το προσεχές Σάββατο η «Κυρία» θα φιλοξενηθεί στο Δασάκι από τον Εθνικό Άχνας και τέσσερις ημέρες αργότερα θα αντιμετωπίσει στο «Μακάρειο» την ΠΑΕΕΚ. Αμφότερες είναι must-win αναμετρήσεις, προκειμένου ο σύλλογος της Αμμοχώστου να μη θέσει σε κίνδυνο ακόμη και την παρουσία του στην πρώτη εξάδα εν όψει πλέι οφ.

Η μετ’ εμποδίων προετοιμασία, η έλλειψη ομοιογένειας

και η ευρωπαϊκή επιβάρυνση ήταν τρεις παράγοντες που κατονομάστηκαν πλειστάκις στην προσπάθεια εξήγησης των εξαιρετικά πενιχρών εμφανίσεων και αποτελεσμάτων της Ανόρθωσης μακριά από το γήπεδό της.

Πέντε μήνες μετά το πρώτο επίσημο παιχνίδι στη σεζόν και με ολοκληρωμένες τις υποχρεώσεις στο Κόνφερενς Λιγκ, ωστόσο, είναι σαφές πως η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια δεν έχει πλέον ουδεμία από τις προαναφερθείσες δικαιολογίες, προκειμένου να μην αρχίσει τη διόρθωση του εκτός έδρας απολογισμού της.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Για πρώτη φορά χωρίς καμία δικαιολογία,