Για δεύτερη χρονιά το συνέδριο Microsoft Summit

Η Microsoft Hellas πραγματοποίησε την Τρίτη, 9 Μαΐου, για δεύτερη χρονιά, το συνέδριο Microsoft Summit, με θέμα “Digitize.Disrupt.Drive”, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Το Microsoft Summit, έχει ως στόχο να εμπνεύσει και να ενθαρρύνει τα στελέχη των σύγχρονων επιχειρήσεων

να καινοτομήσουν, να εξελιχθούν ψηφιακά και να αναπτυχθούν, στην εποχή του digital transformation.

Οι περισσότεροι από 1.000 συμμετέχοντες από τον επιχειρηματικό χώρο και τον κλάδο της Πληροφορικής που παρευρέθηκαν, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σπουδαίους ομιλητές παγκόσμιας εμβέλειας, να γνωρίσουν κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων από διάφορους κλάδους και να ενημερωθούν για τις προκλήσεις και τις ραγδαίες εξελίξεις που αναμένονται στο συναρπαστικό κόσμο της τεχνολογίας.

Το συνέδριο είχε δύο βασικές θεματικές ενότητες. Στην πρώτη, αναλύθηκε σε βάθος η επιρροή που έχουν οι ψηφιακές εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο, τόσο στον άνθρωπο, όσο και στο επιχειρείν. Η δεύτερη θεματική αφορούσε στην αξιοποίηση νέων τεχνολογιών, όπως Internet of Things και Artificial Intelligence, για την εφαρμογή καινοτόμων επιχειρηματικών μοντέλων, με παραδείγματα από κορυφαίες εταιρείες.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου βραβεύθηκαν και οι συνεργάτες της Microsoft που διέπρεψαν, ανάμεσά τους και κυπριακές εταιρείες. Συγκεκριμένα, η Ralliton Ltd διακρίθηκε στην κατηγορία ‘Lifetime Customer Value in Office 365’ ως ο συνεργάτης με τη μεγαλύτερη επιρροή στη χρήση /κατανάλωση των υπηρεσιών Cloud (Office 365) στους πελάτες της Microsoft.

Στην κατηγορία ‘Dynamics (CRM)’, η εταιρεία Dot.Cy Developments Ltd με βάση τις δεξιότητες και την επιτυχημένη επέκταση των υπηρεσιών CRM στο εξωτερικό, διακρίθηκε ως ο πιο ικανός συνεργάτης.

Επίσης, η εποικοδομητική πορεία της Logicom Distribution προς το νέο μοντέλο πώλησης cloud (CSP - cloud solution provider) της χάρισε το βραβείο αριστείας στην κατηγορία ‘Transforming while Performing (CSP)’.

Τέλος, στην κατηγορία ‘Co-selling motion (P-Sellers)΄, όπου διακρίνονται οι πιο δυναμικοί πωλητές λύσεων Microsoft από εταιρίες συνεργατών, τους ονομαζόμενους P-Sellers, το βραβείο απονεμήθηκε στον Κυριάκο Κυριάκου, P-TSP Azure, Ralliton Ltd.

Οι δύο keynote ομιλήτριες της εκδήλωσης ήταν η Nilofer Merchant, business visionary και best-seller συγγραφέας και η Belinda Parmar OBE, CEO της Empathy Business Ltd. και δημιουργός του πρώτου empathy index. Η Nilofer Merchant, τόνισε τη σημασία της διαφορετικότητας του κάθε ανθρώπου για την επιτυχία των επιχειρήσεων στη σημερινή εποχή, ενώ η Belinda Parmar, υποστηρίζοντας ενεργά τη συμμετοχή γυναικών σε τεχνολογικούς κλάδους, ανέλυσε την επιτυχία των επιχειρήσεων, μέσω μιας ξεχωριστής παραμέτρου, εκείνης της ενσυναίσθησης.

Το Microsoft Summit, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές πρωτοβουλίες της Microsoft Hellas.

Keywords
Τυχαία Θέματα