Για αυτόν τον κόσμο!

Αν ήταν άλλη ομάδα και δεν ήταν η Ομόνοια , τότε πιθανό να αγωνιζόταν μπροστά σε συγγενείς και φίλους, με τις πορείες που είχε τα τελευταία χρόνια. Όμως διότι είναι η Ομόνοια , ο κόσμος της ποτέ δεν την πρόδωσε.

Το καλοκαίρι υπήρξε μια μεγάλη συσπείρωση και αυτό φάνηκε απο τα φιλικά στην περίοδο της προετοιμασίας και σε απλές προπονήσεις. Γέμιζαν τα γήπεδα και υπήρχε η πεποίθηση ότι η Ομόνοια θα γύριζε σελίδα με τον Πάμπο Χριστοδούλου στα ηνία

της τεχνικής ηγεσίας. Τελικά όμως τα πράγματα δεν βγήκαν όπως τα υπολόγιζαν στην Ομόνοια. Μάλιστα έγιναν ακόμη χειρότερα. Ο Πάμπος Χριστοδούλου αποχαιρέτησε το Ηλίας Πούλλος και έγινε ακόμη ένας τεχνικός που ήρθε στην Ομόνοια με προσδοκίες και όμως δεν μπόρεσε να κάνει αυτά που αρμόζουν στην ιστορία της Ομόνοιας.

Έγιναν και πάλι λάθη, τα οποία θα πρέπει να διορθωθούν σε μεγάλο βαθμό στην μετεγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με τον Πέτεφ στα ηνία της τεχνικής ηγεσίας. Η έξοδος στην ευρώπη είτε μέσω πρωταθλήματος ή του Κυπέλλου είναι επιτακτική. Πρέπει να αλλάξει άρδην η κατάσταση πριν είναι πολύ αργά. Άλλωστε στην Ομόνοια έχουν χρέος για να το πετύχουν, για τον κόσμο τους και μονο, που για ακόμη μια φορά πικράθηκε και αγανάκτησε.

Keywords
Τυχαία Θέματα