Γερό μπάσιμο για Ριμπερί

Ο Φρανκ Ριμπερί είναι από τους πλέον περιζήτητους παίκτες έχοντας μείνει ελεύθερος από την Φιορεντίνα, με την Σαλερνιτάνα να είναι η τελευταία ομάδα που προστέθηκε στη λίστα εκείνων που ενδιαφέρονται ζεστά για την απόκτησή του.

Η περιπέτεια του Φρανκ Ριμπερί στην Φιορεντίνα ολοκληρώθηκε μετά από δύο χρόνια παρουσίας του στο "Αρτέμιο Φράνκι" ωστόσο το πιθανότερο είναι πως η παραμονή του στην Ιταλία θα πάρει παράταση.

Αμέσως μετά τη λήξη της συνεργασίας του με τους βιόλα ήταν αρκετές οι ευρωπαϊκές ομάδες που κινήθηκαν για την απόκτησή του, με τον 38χρονο

να προτιμάει πάντως να μην αλλάξει χώρα και να βρίσκει αρκετές προτάσεις από ομάδες της Serie A.

Στο παιχνίδι μπήκε αρχικά η Λάτσιο (της οποίας ωστόσο το ενδιαφέρον έχει κωπάσει) και ακολούθησε το χορό η Βερόνα, όμως τα τελευταία σενάρια από τη γειτονική χώρα θέλουν νέα ομάδα της κορυφαίας κατηγορίας να δίνει μάχη για τον Ριμπερί και να έχει μάλιστα καλές πιθανότητες.

Αυτή είναι η Σαλερνιτάνα, που θέλει να πάρει έναν παίκτη που θα τροφοδοτεί τον Σίμι στην επίθεσή της, με τους νεοφώτιστους να επιχειρούν να κάνουν την υπέρβαση με δεδομένο πως ο Ριμπερί είχε ετήσιο κασέ 4 εκατομμύρια ευρώ στην Φιορεντίνα και τον ίδιο να εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να τους επιλέξει.

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα