Γενί Μπακίς:Στέλνονται πίσω προϊόντα από τις ελεύθερες περιοχές στα κατεχόμενα

Προϊόντα από τα κατεχόμενα που προηγουμένως πωλούνταν στις ελεύθερες περιοχές, μέσω του Κανονισμού για την Πράσινη Γραμμή, στέλνονται πίσω, γράφει δημοσίευμα της Γενί Μπακίς.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, στο χθεσινό δημοσίευμα προστίθεται ότι ο Αλί Καματζίογλου, πρόεδρος του τουρκοκυπριακού «βιομηχανικού επιμελητηρίου», επιβεβαίωσε το γεγονός και δήλωσε ότι άρχισαν να στέλνονται πίσω πρόσφατα πολλά προϊόντα που προηγουμένως πωλούνταν στις ελεύθερες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, στο πλαίσιο του Κανονισμού για την Πράσινη Γραμμή.

«Παρά τις προσπάθειες που έχουμε κάνει, καμία συγκεκριμένη

πληροφορία δεν μας έχει μεταφερθεί μέχρι στιγμής σχετικά με το γιατί πολλά προϊόντα που προηγουμένως πωλούσαμε στο νότο χωρίς κανένα πρόβλημα γύρισαν πίσω» ισχυρίστηκε ο κ. Καματζίογλου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πολλοί επιχειρηματίες που συναλλάσσονται με την Κυπριακή Δημοκρατία, ανέφεραν ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πρέπει να επιλυθούν το συντομότερο δυνατό και δήλωσαν ότι οι «κυβερνώντες» στα κατεχόμενα πρέπει να ξεκινήσουν τις απαραίτητες πρωτοβουλίες το συντομότερο δυνατό.

Keywords
Τυχαία Θέματα