Γεμάτος... Νεϊμάρ και Εμπαπέ για Ρεάλ ο ισπανικός Τύπος

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν Τόμας Τούχελ δήλωσε ότι οι Νεϊμάρ-Εμπαπέ δεν είναι αναντικατάστατοι και ο ισπανικός Τύπος τούς στέλνει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η απόλυτη σιγουριά στην Παρί Σεν Ζερμέν ότι οι Νεϊμάρ και Εμπαπέ δεν θα φύγουν αρχίζει να αμφισβητείται, έπειτα από τις δηλώσεις του Τόμας Τούχελ, ο οποίος υποστήριξε ότι, αν αποχωρήσουν οι Παριζιάνοι, θα βρουν άλλες λύσεις.

Ο

Ντάνι Άλβες μπορεί να στοιχηματίζει τον Πύργο του Άιφελ για την παραμονή του Βραζιλιάνου συμπατριώτη του, όμως την ίδια άποψη δεν φαίνεται να συμμερίζεται και ο Ισπανικός Τύπος.

Το δίδυμο Νεϊμάρ-Εμπαπέ φιγουράρει στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Marca", με τον τίτλο "Ο τεχνικός της Παρί ανοίγει την πόρτα". Επιπλέον, σε δημοσίευμά της, αναφέρει ότι η Ρεάλ έχει μία χρυσή ευκαιρία να πάρει τα αστέρια των Παριζιάνων στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

Οι "μερένγκες" έχουν ψηλούς στόχους, όπως ο Γιόβιτς και ο Αζάρ, όμως μόνο ο Νεϊμάρ και ο Εμπαπέ πληρούν τις προϋποθέσεις να γίνουν ό,τι ο Μέσι για την Μπαρτσελόνα ή ο Κριστιάνο για τη Γιουβέντους, σύμφωνα με τη "Marca".

Σε ίδιο μήκος κύματος κινείται και η "AS", με πρωτοσέλιδο "Η Παρί αρχίζει να θυμώνει". Μάλιστα, αποκαλύπτει και ανυπακοή του Νεϊμάρ προς τον προπονητή του, καθώς υποστηρίζει ότι ο Βραζιλιάνος δεν παρουσιάστηκε σε προπόνηση και πήγε στη Βραζιλία χωρίς την άδεια του Τούχελ.

Από: sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα