Γεύση από κάθε γωνιά της γης, προσφέρουν τα νέα μπέργκερ TGI

Ψάχνοντας κάθε γωνιά της γης και συνδυάζοντας τις πιο πρωτότυπες γευστικές επιλογές από άγνωστες, για την Κύπρο, εξωτικές κουζίνες απ’ όλο τον κόσμο, το TGI Fridays δημιούργησε για περιορισμένο χρόνο, τρεις νέες γευστικές εμπειρίες από μπέργκερ.

«Συνδυάσαμε μοναδικές εξωτικές γεύσεις σε τρία διαφορετικά μπέργκερ από κουζίνες που δεν είναι τόσο γνωστές για μας,» ανέφερε ο κ. Κρις Χριστοδούλου, CEO

των TGI Fridays Cyprus. «Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε πάντα κάτι καινούριο και ξεχωριστό στους φιλοξενούμενους μας και σ’ αυτή την περίπτωση νομίζω ότι ο σκοπός έχει επιτευχθεί.»

Ξεκινώντας με το μπέργκερ που «μυρίζει» Ιταλία, το Little Italy Burger περιχύνεται με σάλτσα από ντομάτα και γλυκιά κόκκινη πιπεριά, ενώ τα κόκκινα κρεμμυδάκια τουρσί, το μπέικον, το τυρί Μόντερεϊ Τζακ και η σάλτσα Αϊολί με λεμόνι συμπληρώνουν άψογα το γευστικό αυτό μεσογειακό ταξίδι στην πανέμορφη χώρα.

Το ταξίδι αυτό των γεύσεων συνεχίζεται με μια πινελιά από Κορέα με το Dragon’s Blood Burger, ψημένο στη σχάρα με την παραδοσιακή γλυκο-πικάντικη σάλτσα Gochujang που καθρεφτίζει την Ανατολική Ασία σε κάθε μπουκιά.

Τελικός προορισμός η Ταϊλάνδη, με το Kung Fu Burger. Εδώ, το ζουμερό μπέργκερ με coleslaw, πιπεριές χαλαπένιος, και τραγανιστά κρεμμυδάκια πνίγεται στην πικάντικη σάλτσα Sriracha της Νοτιανατολικής Ασίας.

Αν ο ουρανίσκος άρχισε ήδη να διαμαρτύρεται, τότε η βόλτα προς το πλησιέστερο TGI Fridays επιβάλλεται. Προλάβετε να βυθίσετε τα δόντια σας στα νέα αυτά μπέργκερ και απλά δεν θα πιστεύετε… στο στόμα σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα