Γεάδης: «Δεν τον γρονθοκόπησε» - Καταγγελία του ΕΛΑΜίτη στην Αστυνομία

Στην Αστυνομία κατήγγειλε κοινοτικό σύμβουλο του ΕΛΑΜ, στέλεχος του ΑΚΕΛ, προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι τον γρονθοκόπησε.

Το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (31/8), κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ Κοινοτικού Συμβουλίου Περβολιών.

Από την πλευρά του, το ΑΚΕΛ Λάρνακας, ισχυρίζεται ότι το στέλεχος του κόμματος, πλησίασε τον κοινοτικό σύμβουλο του ΕΛΑΜ,

εκφράζοντας του δυσφορία για τα πρόσωπα που τον συνόδευαν.Όπως πληροφορούμαστε, ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα ήταν και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου.

Με την αποχώρηση του Χρίστου Χρίστου και άλλων στελεχών του ΕΛΑΜ από το φεστιβάλ, σύμφωνα πάντα με τους ίδιους ισχυρισμούς, ο ΕΛΑΜίτης κοινοτικός σύμβουλος, γρονθοκόπησε ενώπιον δεκάδων μαρτύρων, το στέλεχος του ΑΚΕΛ. Όπως μας ανέφεραν, το στέλεχος του κόμματος, επισκέφθηκε μάλιστα και τις Πρώτες Βοήθειες για περίθαλψη.

«Δεν τον γρονθοκόπησε»

Το Sigmalive επικοινώνησε και με το ΕΛΑΜ ζητώντας τους τη δική τους θέση για το περιστατικό. Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Γεάδης Γεάδη, διέψευσε την καταγγελία περί ξυλοδαρμού και γρονθοκοπήματος. Παράλληλα, έκανε λόγο για κλίμα τρομοκρατίας «σοβιετικού τύπου» εκ μέρους του ΑΚΕΛ το οποίο όπως είπε, επιχείρησε να απαγορεύσει την παρουσία του ΕΛΑΜ στο φεστιβάλ. Ο κ. Γεάδη, επιβεβαίωσε ωστόσο, ότι υπήρξε ένταση την οποία όμως προκάλεσε το στέλεχος του ΑΚΕΛ. Να σημειωθεί ότι το ΕΛΑΜ, στη συνέχεια, εξέδωσε και ανακοίνωση επί του θέματος κάνοντας μεταξύ άλλων λόγο για "σταλινική προπαγάνδα" εκ μέρους του ΑΚΕΛ

Keywords
Τυχαία Θέματα