ΓΕ στο Sigmalive: Αφού το Δικαστήριο δεν έλαβε μέτρα, ας κρίνει ο καθένας

Ιδιαίτερα αρνητικές εντυπώσεις άφησε η χθεσινή είδηση περί λεκτικής αντιπαράθεσης του νομικού Πόλυ Πολυβίου και του Γενικού Εισαγγελέα, Κώστα Κληρίδη, κατά την εκδίκαση της 3ης ποινικής υπόθεσης εναντίον στελεχών της Τράπεζας
Κύπρο.

Υπενθυμίζεται, ότι αντιπαράθεση μεταξύ τους ξέσπασε, όταν ο Πόλυς Πολυβίου ζήτησε δευτερολογία, με τον Γενικό Εισαγγελέα να εγείρει ένσταση, κάνοντας λόγο για άσκηση πίεσης προς το δικαστήριο.

Ο Πόλης Πολυβίου απάντησε ότι πίεση ασκείται από τον Κώστα Κληρίδη, ο οποίος, σύμφωνα με την έκφρασή του, ''είναι αίσχος στη δικαιοσύνη της

Κύπρου και κατέστρεψε τα δικαστήρια". Ο Γενικός Εισαγγελέας ζήτησε αμέσως προστασία από το δικαστήριο με τον κύριο Πολυβίου να απολογείται για την αναφορά του.

Η δίκη διακόπηκε για λίγα λεπτά και όταν επανήρχισε ο Πόλυς Πολυβίου προέβη σε απολογία για τον πιο πάνω χαρακτηρισμό.

Το Sigmalive επικοινώνησε σήμερα με τον Γενικό Εισαγγελέα, Κώστα Κληρίδη, για να ενημερωθεί κατά πόσο αναμένονται εξελίξεις επί του θέματος.

Από την απάντηση του κυρίου Κληρίδη, εξάγεται το συμπέρασμα ότι δεν προτίθεται να δώσει συνέχεια:

«Τέτοιου επιπέδου αχαρακτήριστες εξάρσεις, δεν περιποιούν τιμή σε εκείνον που τις εκτοξεύει και όχι σε εκείνον στον οποίο απευθύνονται. Εφόσον το ίδιο το Δικαστήριο δεν επέλεξε να λάβει μέτρα, το θέμα αφήνεται στην κρίση του καθενός από μας», απάντησε ο Κώστας Κληρίδης, ερωτηθείς σχετικά από το Sigmalive.

Keywords
Τυχαία Θέματα