ΓΕ: Ο Κουλούμας από δήθεν προασπιστής του ΓεΣΥ, μετατρέπεται σε πολέμιος

Τη λύπη της για την «προσωπική επίθεση κατά του ΓΕ από τον κ. Κουλούμα», εκφράζει με ανάρτησή της στο Twitter η Ελεγκτική Υπηρεσία. 

Μετά την επεισοδιακή συνεδρία της Επιτροπής Ελέγχου με τον Πρόεδρό της Ζαχαρία Κουλία να ζητά παρέμβαση της Αστυνομίας για να απομακρυνθεί από την αίθουσα  ο κ. Κουλούμας, η Ελεγκτική Υπηρεσία σημειώνει πως ο Πρόεδρος του Συνδέσμου ασθενών, «δηλώνει δημόσια ευτυχής επειδή ο ΟΑΥ κλείνει μυστικές συμφωνίες για φάρμακα αξίας €220εκ. ετησίως "κάτω από το τραπέζι" (δική του έκφραση)

σε υψηλές τιμές. Ανεπηρέαστοι συνεχίζουμε τον έλεγχο». 

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης, «είναι λυπηρό που ο Πρόεδρος των οργανωμένων ασθενών, από δήθεν προασπιστής του ΓεΣΥ, μετατρέπεται σε πολέμιος αυτών που καθηκόντως αναδεικνύουν τις απίστευτες καταχρήσεις εις βάρος του ΓεΣΥ από ιδιωτικά συμφέροντα που λυμαίνονται το σύστημα. Αυτά πρεσβεύει η ΟΣΑΚ?». 

Είναι λυπηρό που ο Πρόεδρος των οργανωμένων ασθενών, από δήθεν προασπιστής του ΓεΣΥ, μετατρέπεται σε πολέμιος αυτών που καθηκόντως αναδεικνύουν τις απίστευτες καταχρήσεις εις βάρος του ΓεΣΥ από ιδιωτικά συμφέροντα που λυμαίνονται το σύστημα. Αυτά πρεσβεύει η ΟΣΑΚ? https://t.co/316WUl3RWD

— Odysseas Michaelides (@OMichaelides) March 11, 2022

  Διαβάστε επίσης 

Ένταση στην Ελέγχου- Κάλεσε την αστυνομία ο Κουλίας για Κουλούμα (BINTEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα