Γ. Περδίκης: Σε κάποιους δεν άρεσε η συνεργασία με την Συμμαχία

Αινιγματικός για το μέλλον της συνεργασίας με τη Συμμαχία Πολιτών, μετά και από το κακό εκλογικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του ΣΙΓΜΑ ο Γιώργος Περδίκης.

Ο πρόεδρος των Οικολόγων – Συνεργασίας Πολιτών, κληθείς να εξηγήσει τους λόγους του κακού αποτελέσματος, υποστήριξε ότι προφανώς οι πολίτες δεν αποδέχτηκαν το δικό τους μήνυμα.

Σε κάποιους, υποστήριξε, δεν άρεσε αυτή η συνεργασία (σ.σ. με τη Συμμαχία Πολιτών) και δεν την ψήφισαν.

Ερωτηθείς

για τη μελλοντική συνεργασία των Οικολόγων με τη Συμμαχία Πολιτών, ανέφερε ότι θα απαντήσει όπως απαντούσε και προεκλογικά, λέγοντας στην ουσία ότι «θα δούμε τι θα γίνει…».

Παράλληλα, ο κ. Περδίκης, σχολιάζοντας την αποτυχία της Κυριακής, υποστήριξε ότι ο κόσμος επέλεξε να τοποθετηθεί στα διάφορα διλήμματα που τέθηκαν, είτε σε ό,τι αφορά τη μάχη ΕΔΕΚ και ΕΛΑΜ είτε σε ό,τι έχει να κάνει με την υποψηφιότητα Τουρκοκυπρίου.

Ο ίδιος έδωσε συγχαρητήρια στους νικητές, αφού ήταν και τόσοι πολλοί, όπως είπε, ξεκαθαρίζοντας, ωστόσο, ότι το αποτέλεσμα δεν αποτελεί πανωλεθρία, αλλά αποτυχία.

Παράλληλα, ευχαρίστησε τους 10 χιλιάδες περίπου ψηφοφόρους που άντεξαν, όπως είπε, μέσα σ΄ αυτό το κλίμα διπολισμού και διλημμάτων και επέλεξαν τον συνδυασμό Οικολόγων – Συμμαχίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα