Γ. Μαζωνάκης: Η Κύπρος είναι ένα θέμα πολύ προσωπικό (vid)

Ο διάσημος Έλληνας καλλιτέχνης, Γιώργος Μαζωνάκης, φιλοξενήθηκε στις Τομές στα Γεγονότα, ενόψει της αυριανής (12/6) λαμπερής βραδιάς των Super Music Awards 2019.

Ο αγαπημένος λαϊκός ερμηνευτής, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΣΙΓΜΑ αναφέρθηκε στην Κύπρο λέγοντας ότι αποτελεί για τον ίδιο ένα θέμα πάρα

πολύ προσωπικό καθώς τον έχει στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια πάρα πολύ.

Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν είναι από τους καλλιτέχνες που πηγαίνουν σε απονομές βραβείων παρότι είναι κάτι που εκτιμά βαθύτατα.

Η Κύπρος, όπως και η Κρήτη, πρόσθεσε, σαν νησιά, αγαπούν πολύ το τραγούδι, τους καλλιτέχνες και την μελωδία κι αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισε να παραστεί σε αυτή την γιορτή της μουσικής.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής επέλεξε να κλείσει την όμορφη συζήτηση που είχε με τον Χρύσανθο Τσουρούλη με ένα στίχο από την νέα μεγάλη του επιτυχία με τίτλο «Ένα Θαύμα».

Δείτε το βίντεο:

H μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής θα φιλοξενήσει φέτος 21 αγαπημένους καλλιτέχνες και μας επιφυλάσσει αναπάντεχες εκπλήξεις. Με αλφαβητική σειρά οι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν είναι οι εξής: ANTONELLA, JOSEPHINE, KINGS, LOUIS, ΜΙΚΕ, ONIRAMA, ΤΗΕ PLAYERS, ΘΕΜΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ, STAN ΑΝTΙΠΑΡΙΩΤΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΑΠΕΡΓΗΣ, HΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ, ΑΚΗΣ ΔΕΙΞΙΜΟΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΚΟΥΡΙΩΤΗΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΟΛΙΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ, EΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ, ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ, TAMTA.

Ο μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης ετοιμάζει μια Special Live Performance ειδικά για τη φετινή απονομή που θα ανατρέψει τα δεδομένα. Τη βραδιά των SMA 2019 θα κλείσει η pop queen ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ, με ένα εκρηκτικό live concert με όλες τις μεγάλες επιτυχίες της. Οικοδεσπότης της βραδιάς θα είναι και φέτος ο αγαπημένος Θέμης Γεωργαντάς.

Εισιτήρια προπωλούνται στην τιμή των €9 (€10 στην είσοδο) online στο soldoutticketbox.com

από τα καταστήματα Stefanis

και σε επιλεγμένα So Easy Kiosks, Παγκύπρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα