Γ. Λιλλήκας: Απαντά για «φήμες» περί θέσης Πρέσβη στο Λονδίνο

Κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής, ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών, Γιώργος Λιλλήκας αναφέρθηκε και στις φήμες που τον ήθελαν Πρέσβη της Κύπρου στο Λονδίνο.

Η αναφορά του:

Δυστυχώς, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, κάποιοι δεν έμειναν μόνον στην παράθεση πολιτικών επιχειρημάτων, που είναι καλοδεχούμενα όσο αβάσιμα κι αν είναι. Κάποιοι εδώ και ενάμιση χρόνο εξασκούνται στο πολιτικό μπούλιγκ,

τον πολιτικό εκφοβισμό δια της τέχνης της λασπολογίας. Με βάση τα όσα διαδίδουν, εγώ θα έπρεπε να είμαι ήδη Πρέσβης της Κύπρου στο Λονδίνο. Κι επειδή ο χρόνος τους διέψευσε, το επαναφέρουν τώρα δια του ψιθύρου που κάποια ΜΜΕ αναπαράγουν, ότι τάχατες ζήτησα και πήρα ως αντάλλαγμα την θέση του Πρέσβη στο Λονδίνο.

Επιχείρησα να τους διαψεύσω με χιούμορ, δηλώνοντας πως αν είχαν κάπως καλύτερο γούστο θα με έστελναν Πρέσβη στο Παρίσι που έχει και καλύτερη κουζίνα και καλύτερα κρασιά, και μιλώ και καλύτερα την γαλλική από την αγγλική γλώσσα. Επειδή, όμως, ούτε χιούμορ διαθέτουν αλλά ούτε και ηθικό υπόβαθρο, σήμερα τους απαντώ διαφορετικά: μην κρίνετε εξ’ ιδίων τα αλλότρια. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Δεν έχουμε όλοι την δική σας κουλτούρα του προσωπικού βολέματος.

Διαβάστε ακόμη: Σε εξέλιξη η συζήτηση για τον προϋπολογισμό στη Βουλή (Ζωντανή εικόνα)

Keywords
Τυχαία Θέματα