Φυσιογνωμιστής στο ΣΙΓΜΑ για πιλότο: Πως τον «πρόδωσαν» οι εκφράσεις του (vid)

Για τις εκφράσεις του προσώπου του 33χρονου καθ΄ ομολογία δολοφόνου της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, μίλησε στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Πρωτοσέλιδο», ο φυσιογνωμιστής, Έβαν Γεωργουλάκης. 

Όπως ανέφερε, αναλύοντας τις μικροεκφράσεις του 33χρονου πιλότου κατά τη διάρκεια της πρώτης του συνέντευξης, ενώ έλεγε δραματικά πράγματα, η υποσυνείδητη επικοινωνία του δεν συμφωνούσε. 

Αυτό είναι το πρώτο σημάδι ότι υπάρχει δυσαρμονία, ανέφερε, σημειώνοντας πως όσον αφορά το βλέμμα του, όταν απαντούσε

για συγκεκριμένα πράγματα, κοιτούσε στα μάτια τους δημοσιογράφους και μετά κοίταζε χαμηλά σαν να ήθελε να αποφύγει την έκφραση. 

Περνούσε μετά στο στοιχείο της επιθετικότητας, δηλαδή προσπαθούσε να μαγνητίσει με το βλέμμα του ώστε να μην επιμείνουν σε κάτι και για να γίνει πιστευτός, τόνισε. 

Επιπλέον, όπως είπε, ανοιγόκλεινε πολύ συχνά τα μάτια του και αυτό το συναντάμε σε άτομα που δεν έχουν εμπιστοσύνη σε αυτά που λένε και έχουν στρες. 

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο, σημείωσε, είναι η ασυμμετρία στην έκφραση του στόματός του. Ενώ η δεξιά πλευρά του προσώπου, που είναι το συνειδητό μέρος, είναι κατηφής, το αριστερό είναι σαν να μειδιά.

Είναι χαρακτηριστικό των ατόμων που έχουν άλλα αισθήματα από αυτά που επικοινωνούν με τα λόγια. 

Πρόσθεσε πως πολλά άλλα στοιχεία στη γλώσσα του σώματός του δεν συνέπιπταν με την κατάσταση που περιέγραφε.

Διαβάστε επίσης 

Οικογένεια πιλότου: Ζητεί από κοινού επιμέλεια της Λυδίας με γονείς Καρολάιν

Keywords
Τυχαία Θέματα