Φύλλο και φτερό συνομιλίες του Iλάρχου των τελευταίων 3 ετών

Εντατικές έρευνες σε όλα τα επίπεδα πραγματοποιούν οι Αρχές, προκειμένου να εντοπίσουν αλλά και να αποκρυπτογραφήσουν τα διαδικτυακά κι όχι μόνο βήματα τού Ορέστη.

Ο 35χρονος ίλαρχος, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, διατηρούσε προφίλ τόσο στον ιστότοπο γνωριμιών badoo όσο και στο facebook. Φως στο ποιος ήταν ο καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος έριξαν από τις πρώτες κιόλας μέρες οι εταιρείες Facebook, Google

αλλά και Badoo, με τις οποίες επικοινώνησαν οι Αρχές της Κύπρου.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά χθες ενώπιον Δικαστηρίου, κατά την έκδοση 8ήμερου διατάγματος προσωποκράτησης, οι ανακριτές διενεργούν εξετάσεις και εντοπίζουν όλα τα πρόσωπα με τα οποία μιλούσε ο ύποπτος στις διάφορες ιστοσελίδες από το 2016 μέχρι και τη μέρα της σύλληψής του.

Μέχρι σήμερα έχουν ληφθεί 350 καταθέσεις και αναμένεται να ληφθούν άλλες 150. Σύμφωνα με τους ανακριτές της υπόθεσης, εκτελέστηκαν 9 εντάλματα έρευνας για σπίτια και αυτοκίνητα. Οι Αρχές εντόπισαν και αυτοκίνητο που είχε το 2016 ο 35χρονος. Σε αναμονή, επίσης, τελούν οι ανακριτές, αναφορικά με τα αποτελέσματα επιστημονικών εξετάσεων από 352 τεκμήρια που ήδη έχουν παραληφθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φύλλο,fyllo