Φυλακτού:Η συνεχιζόμενη κρίση στην Παιδεία φέρει την υπογραφή του Χαμπιαούρη

Απάντηση στις δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας, Κώστα Χαμπιαούρη, έδωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔ, Φίλιος Φυλακτού, κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων ότι οι αποφάσεις λαμβάνονται με προχειρότητα, ενώ κατήγγειλε ότι αγνούνται εδώ και μήνες οι Εκπαιδευτικές Οργανώσεις. 

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Η συνεχιζόμενη κρίση στον χώρο της Εκπαίδευσης φέρει, αναμφίβολα, την υπογραφή του κ. Χαμπιαούρη. Οι αποφάσεις για τις πολιτικές, αλλά και για τα πιο απλά θέματα λαμβάνονται με προχειρότητα. Αγνοούνται ακόμα και οι εισηγήσεις επιτροπών ή αρμόδιων λειτουργών. Αγνοούνται εδώ και μήνες

οι Εκπαιδευτικές Οργανώσεις. Με  διχαστικούς και διασπαστικούς τακτικισμούς, συνεxίζει να επιχειρεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα».

Συνέχισε αναφέροντας: «Αντί να ακούει τη βουή των τεκμηριωμένων αντιδράσεων και προβληματισμών από τις χιλιάδες των εκπαιδευτικών και την κοινωνία , επικεντρώνεται στα παλαμάκια που κτυπούν μερικοί κοντά στα αυτιά του! Η αστοχία της αποτελεσματικής διοίκησης του ΥΠΠΑΝ έχει αρνητικότατες συνέπειες στην καθημερινότητα των σχολείων και είναι η γενεσιουργός αιτία της κρίσης».

Keywords
Τυχαία Θέματα