Φρουροί και μέτρα αστυνόμευσης στη Κακοπετριά λόγω των μαθητικών εκδρομών

Δικό τους ταμείο ώστε να αποκτήσουν οι επιχειρηματίες ιδιωτικούς φρουρούς αλλά και επιπλέον μέτρα από την Αστυνομία, αποφάσισαν οι συμμετέχοντες στην Παγκοινοτική συνεδρία που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη(03/12), με αφορμή τις έντονες αντιδράσεις κατοίκων και τα θλιβερά περιστατικά που σημειώνονται στην Κακοπετριά κατά τη διάρκεια των μαθητικών εκδρομών.


Στη συνεδρία, παρευρέθηκαν, μέλη της τοπικής Αστυνομίας, ο πρόεδρος της Παγκύπριας Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών(ΠΣΕΜ), τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου, κάτοικοι και επιχειρηματίες της κοινότητα Κακοπετριάς.

Μιλώντας

στο SigmaLive, ο κοινοτάρχης, Ιωάννης Ιακωβίδης, ανέφερε πως η συνάντηση ήταν εποικοδομητική.

«Οι εκδρομές δεν μπορούν να σταματήσουν και ότι μπορεί κανείς να τις απαγορεύσει. Έτσι αποφασίσαμε να πάρουμε μέτρα, όπως να υπάρξει περισσότερη αστυνόμευση στην περιοχή, με τη βοήθεια του Υπουργείου Δικαιοσύνης και της Αστυνομίας Μόρφου», είπε.

Επίσης αποφάσισαν, όπως οι επιχειρηματίες αποκτήσουν ταμείο, από το οποίο θα αγοράζουν υπηρεσίες προστασίας από ιδιωτικούς φρουρούς, με σκοπό να προστατεύουν το χωριό.

Τέλος ο κος Ιακωβίδης είπε πως, «ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. Ο πρόεδρος της ΠΣΕΜ, Γιάννης Λαπήθιος, μας υποσχέθηκε ότι θα μιλήσει στους μαθητές ώστε η συμπεριφορά τους να είναι κατάλληλη όταν βρίσκονται στην περιοχή».

Keywords
Τυχαία Θέματα