Ένταση μεταξύ Γεωργίου-Περδίκη με αναφορές για παλιόπαιδα!

Ένταση προκλήθηκε σήμερα στην Επιτροπή Ελέγχου μεταξύ βουλευτών την ώρα που τα Μέλη της Επιτροπής αποφάσιζαν σχετικά με την εγγραφή θεμάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες η ένταση προκλήθηκε μεταξύ των Βουλευτών του ΔΗΣΥ Γιώργου Γεωργίου και του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών Γιώργου Περδίκη.

Άναψαν τα αίματα στην κοινοβουλευτική επιτροπή ελέγχου. Έντονη ήταν η αντίδραση του Πρόεδρου των Οικολόγων Συνεργασίας Πολιτών Γιώργου Περδίκη στην εισήγηση του ΔΗΣΥ να ελεγχθεί το επίδομα που λαμβάνει για οδηγό ως αντιστάθμισα.

Αποτέλεσμα τα πνεύματα να οξυνθούν χωρίς να λείπουν και οι φραστικές αντιπαραθέσεις.

Αυτό είναι το συμβόλαιο και ο μισθός του οδηγού του Περδίκη

Όπως αναφέρουν πληροφορίες μας, κατά τη συζήτηση στην επιτροπή Ελέγχου για το επίδομα οδηγού του κυρίου Περδίκη, υπήρξε ένταση με έντονες φραστικές αντιπαραθέσεις, μεταξύ του κυρίου Περδίκη και του βουλευτή Αμμοχώστου, του ΔΗΣΥ, Γιώργου Γεωργίου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Περδίκης είπε στον κύριο Γεωργίου ότι ψεύδεται σε ότι αφορά το πολυσυζητημένο θέμα με το επίδομα οδηγού, κάτι που προκάλεσε τον εκνευρισμό του κυρίου Γεωργίου.

Ο κ. Γεωργίου αντέδρασε έντονα στην εν λόγω αναφορά , απαντώντας στον κ. Περδίκη ότι είναι «παλιόπαιδο», ενώ τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων βουλευτών.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Περδίκη, κατήγγειλε ότι ο κ. Γεωργίου κινήθηκε προς το μέρος του Προέδρου των Οικολόγων με απειλητικές διαθέσεις, ωστόσο την καταγγελία δεν επιβεβαιώνει ο κ. Γεωργίου. Σε επικοινωνία με τον κ. Γεωργίου, μας αναφέρθηκε ότι όντως σηκώθηκε από την καρέκλα του, σε καμία όμως περίπτωση δεν κινήθηκε εναντίον του κυρίου Περδίκη.

Αυτό είναι το συμβόλαιο και ο μισθός του οδηγού του Περδίκη

Όπως ανέφερε η Αναπληρωτής Πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνη Χαραλαμπίδου η οποία προέδρευε τη στιγμή εκείνη της συνεδρίας, υπήρξε μια εισήγηση για εγγραφή θέματος σε ό,τι αφορά τις δαπάνες της φρουράς πολιτικών προσώπων και πρώην αξιωματούχων του κράτους, εισήγηση η οποία υιοθετήθηκε από όλη την Επιτροπή. Ακολούθως, σημείωσε, υπήρξε μια δεύτερη εισήγηση από πλευράς ΔΗΣΥ στο να ελεγχθεί το επίδομα που λαμβάνει το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών για οδηγό ως αντιστάθμισμα αφού ο Πρόεδρος του Κινήματος αρνήθηκε να του παραχωρηθεί φρουρά και οδηγός όπως δικαιούνται όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί.

«Ναι, δημιουργήθηκε κάποια ένταση τη δεδομένη στιγμή αλλά βρήκαμε μια λύση συμβιβαστική για όλους, να συζητηθούν και τα δύο θέματα την ίδια μέρα έτσι ώστε να υπάρξει συμβιβασμός που να ικανοποιεί όλους ευρύτερα» πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η κ. Δημητρίου είπε ότι δεν επιθυμεί να σχολιάσει την αντίδραση του οποιουδήποτε, πρόσθεσε ωστόσο πως η θέση του ΔΗΣΥ είναι ότι τα θέματα αυτά θα πρέπει να εξεταστούν με πάσα σοβαρότητα στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

«Το μόνο που έχω να σημειώσω είναι ότι ο λαϊκισμός απ` όπου κι αν προέρχεται δεν ωφελεί» συμπλήρωσε.

Η στιγμή της έντασης στη φωτογραφία:

Keywords
Τυχαία Θέματα