Φόβους για τη ζωή της εξέφρασε η Αριστοτέλους:«Αντί να βγαίνει σε τηλεοράσεις»

«Ο ανώτατος αξιωματικός είχε έννοια για την προσωπική μου ζωή», ανέφερε η διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών, Άννα Αριστοτέλους, ενώ αποκάλυψε ότι φοβάται για τη ζωή της.

Συγκεκριμένα, είπε στο Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ ότι «ζητούσε επίμονα βίντεο από την προσωπική μου ζωή και έδινε οδηγίες στον βαρυποινίτη να βιαστεί να βρει το βίντεο γιατί άκουσε ότι θα πάω σε άλλο πόστο».

Δήλωσε άγνοια για τα κίνητρα του ανώτατου αστυνομικού, αλλά εξήγησε ότι «μέσα από το μηνύματά του φαίνεται το μένος με το οποίο αναζητούσε τέτοιο βίντεο

με σκοπό να με πλήξει».

Επίσης, κατήγγειλε ότι «υπάρχουν μηνύματα, στα οποία αφορούν υποσχέσεις για κλείσιμο υποθέσεων, για απόλυση υπό όρους, για χρηματισμό και ανταλλάγματα».

Επεσήμανε ότι «ο εν λόγω αξιωματικός χρησιμοποιούσε το προσωπικό του κινητό τηλέφωνο, ανταλλάζοντας μηνύματα με τον βαρυποινίτη».

Μάλιστα, άφησε αιχμές για το πόσο προβεβλημένος είναι ο συγκεκριμένος αξιωματικός, τονίζοντας ότι «αντί να βγαίνει στις τηλεοράσεις και να λέει ότι στόχος είναι η πάταξη του εγκλήματος, να συνδράμει και όχι να συνωμοτεί. Σίγουρα το να ζητάει βίντεο από την προσωπική μου ζωή δεν είναι πάταξη του εγκλήματος».

Την ίδια ώρα, μιλώντας στο Πρωτοσέλιδο, εξέφρασε φόβους για τη ζωή της. Ειδικότερα, σε ερώτηση εάν φοβάται για τη ζωής της, απάντησε «σίγουρα ναι, από τη στιγμή που βλέπουμε να συμβαίνουν όλα αυτά, σίγουρα φοβάμαι γιατί είναι μεγάλο σκάνδαλο διαφθοράς και θα αναμένουμε μετά την καταγγελία να προχωρήσει η διερεύνηση της υπόθεσης».    

Διαβάστε επίσης: Αξιωματικός έβαλε κατάδικο να βρει βίντεο από προσωπική ζωή της Αριστοτέλους

Keywords
Τυχαία Θέματα