Φουρέιρα: «Θα ήθελα να γνωρίσω τη χώρα όπου έχω γεννηθεί»

Η όμορφη τραγουδίστρια έδωσε πρόσφατα συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό της Ελλάδας και ανέφερε ότι νιώθει περήφανη για τις δύο πατρίδες της, Ελλάδα - Αλβανία, και θα ήθελε να πάει κάποια στιγμή να γνωρίσει τη χώρα που γεννήθηκε.

«Από τότε που ήρθα στην Ελλάδα δεν ξαναπήγα ποτέ στην Αλβανία. Δεν έτυχε. Θα ήθελα όμως να πάω και να γνωρίσω τη χώρα όπου έχω γεννηθεί. Η επιτυχία ενός

ανθρώπου δεν γνωρίζει ούτε χρώμα, ούτε θρησκεία, ούτε χώρα. Αυτό, όμως, είναι κάτι που λέμε το 2016 και χαίρομαι πολύ που πλέον τα νέα παιδιά είναι ελεύθερα και ακομπλεξάριστα να μιλήσουν ανοιχτά για όλα. Είναι κρίμα να τσακώνεσαι, να μιζεριάζεις και να λογοκρίνεις με το παραμικρό. Πρέπει να βλέπουμε τα θετικά στοιχεία ενός ανθρώπου και να μην τον περιμένουμε στη γωνία, έτοιμοι να τον κατασπαράξουμε».

Να θυμίσουμε ότι το 1998, η οικογένεια της Ελένης Φουρέιρα αποφάσισε να μετακομίσει στην Ελλάδα καθώς τότε στην Αλβανία γινόταν εμφύλιος πόλεμος. Η Ελένη τότε ήταν μόλις 9 ετών. «Θυμάμαι τα πάντα. Θυμάμαι τη μητέρα μου να μπαίνουν οι σφαίρες μέσα στο σπίτι μου και να λέει ότι παίζουμε πόλεμο σε εμένα και τον αδερφό μου που ήμασταν πιο μικροί να ξαπλώνουμε κάτω και να περνάνε οι σφαίρες μέσα στο σπίτι. Ξέρω πως είναι να φεύγεις από πόλεμο και να σε περιμένει εδώ ο πατέρα σου. Η μητέρα σου να έχει μία καραμπίνα να βαράει να μην μπουν μέσα στο σπίτι μας να μας κλέψουν ή να μας πάρουν τρία κορίτσια», είχε αναφέρει η ίδια σε παλιότερη συνέντευξη της.

Keywords
Τυχαία Θέματα