Φουντώνει κόντρα Νικηφόρου-Νικολαΐδη: Καταγγελίες & Παρατρεχάμενοι

Η «κόντρα» καλά κρατεί ανάμεσα στον πρόεδρο της Συνομοσπονδίας Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης Κυριάκο Νικηφόρου και τον αντιπρόεδρο της οργάνωσης των καθηγητών, ΟΕΛΜΕΚ, Παντελή Νικολαΐδη.

Η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο άρχισε σε στούντιο τηλεοπτικής εκπομπής προ ημερών και συνεχίστηκε με δημόσιες τοποθετήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέχρι και σήμερα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Νικολαΐδης εξαπέλυσε πυρά εναντίον του κ. Νικηφόρου και της ιδιότητάς του και έγραψε αρχικά: «Θα του εκχωρήσω αρμοδιότητα για να μιλά σε θέματα

που εν πρώτοις φαίνεται να μην έχει ιδέα, αν μας πει ποιες πραγματικά είναι οι ΣΠΟΥΔΕΣ του».

Συνέχισε, μάλιστα, στο τέλος «να μας πει απλά πότε εργάζεται και ασκεί τα καθήκοντα του ως ΕΠΥ, μιας και μονίμως τον βλέπουμε να περιοδεύει τα τηλεοπτικά κανάλια και με στόμφο να τοποθετείται επί παντός επιστητού...Ας μας πει έστω πότε δούλεψε αυτό τον μήνα; (Εκτός και αν μπορεί να μας διευκολύνει ο έντιμος Υπουργός Άμυνας».

Ο κ. Νικηφόρου, λίγο αργότερα, στη δική του τοποθέτηση, έκανε αναφορά σε πιθανές καταγγελίες που ενδέχεται να υπάρχουν εναντίον του κ. Νικολαΐδη.

Ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας έγραψε:  “Πόσες καταγγελίες έχεις στον φάκελό σου πες στον κόσμο να μάθει, εγώ δηλώνω καμία δεν έχω και πόσους εξώδικους συμβιβασμούς έκανες, εγώ δηλώνω κανένα. Ερωτήματα θέτω, δεν ξέρω κάτι, απλά να ξέρουν ότι είμαστε και οι δύο καθαροί».

Σε επικοινωνία του Sigmalive με τον κ. Παντελή Νικολαΐδη και κληθείς να σχολιάσει σχετικά με τις καταγγελίες εναντίον του, ανέφερε πως «θα αποτελεί πράξη δειλίας το να υπάρχουν καταγγελίες εναντίον μου και να μην προωθούνται. Προκαλώ τον Υπουργό Παιδείας και τον παρατρεχάμενό του, τον κύριο Νικηφόρου, να επιληφθούν άμεσα. Όμως, προκαταρκτικά, δηλώνω πως οι υποτιθέμενες καταγγελίες είναι τιμή μου. Από τον κ. Νικηφόρου και ομοίων του και αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει ο κ. Νικηφόρου».

Keywords
Τυχαία Θέματα