Φουλάρει για τετράδα η Άρσεναλ

Χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα, η Άρσεναλ επικράτησε της Μπρέντφορντ με 2-1 για την 26η αγωνιστική της Premier League. Έτσι, οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται στο -1 από την 4η Γιουνάιτεντ, έχοντας ωστόσο και δύο ματς λιγότερα από την ομάδα του Μάντσεστερ. 

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, έχοντας στο σύνολο 20 τελικές (5 στον στόχο). Μάλιστα, η Άρσεναλ βρήκε δίχτυα στο 12ο λεπτό με τον Αλεξάντρ Λακαζέτ, όμως το τέρμα δεν μέτρησε,

καθώς υπήρχε οφσάιντ, ενώ στη προηγούμενη φάση οι «κανονιέρηδες» διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, με τον διαιτητή να κρίνει πως δεν υπήρχε παράβαση. 

Οι Λονδρέζοι συνέχισαν να πιέζουν, ενώ τα πράγματα για την Μπέρντφορντ δεν εξελίχτηκαν καθόλου καλά, καθώς στο 44ο λεπτό ο Γιάνσεν έγινε αναγκαστική αλλαγή, με τον Γιάνελτ να μπαίνει στη θέση του. Με την αρχή του δεύτερου μέρους, η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ, με τον Έμιλ Σμιθ-Ρόου (48΄) να νικά τον Ράγια και να κάνει το 1-0 με πολύ όμορφο πλασέ, ενώ στο 80ο λεπτό ο Μπουκάγιο Σάκα «κλείδωσε» την νίκη, κάνοντας το 2-0 με ένα δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Μπρέντφορντ ήταν να μειώσει σε 2-1 στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, με τον Νόργκαρντ. 

Την ίδια ώρα, η Σαουθάμπτον επικράτησε της Έβερτον με σκορ 2-0, χάρη σε τέρματα των Στιούαρτ Άρμστρονγκ και Σέιν Λονγκ. Η Γουότφορντ πήρε ένα μεγάλο διπλό στην έδρα της Άστον Βίλα (0-1) και επέτρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, συνεχίζοντας να παλεύει για την παραμονή στην Premier League, ενώ διπλό πανηγύρισε επίσης και η Μπέρνλι, η οποία επικράτησε της Μπράιτον, με σκορ 3-0. 

Πηγή: Sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα