Φουλ για τον τίτλο ο Ναδάλ! (vids)

Ο Ράφα Ναδάλ πέτυχε επιβλητική νίκη σε βάρος του Τζακ Σοκ και πήρε την πρόκριση στην τετράδα του Miami Open, όπου βρίσκει έναν άκρως επικίνδυνο αντίπαλο!

Ο αριστερόχειρας Ισπανός έκοψε τη φόρα του φορμαρισμένου Τζακ Σοκ (Νο.17) με 6-2, 6-3 σε 83 λεπτά και προβάλλει ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για κατάκτηση του τίτλου.

Τέσσερις φορές έχει φτάσει ως τον τελικό της διοργάνωσης, αλλά ποτέ δεν έχει φύγει με... γεμάτες αποσκευές από τη Φλόριντα!

Το επόμενο εμπόδιό του είναι ο εκρηκτικός Φάμπιο Φονίνι (Νο.40), ένας τενίστας ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο. Στο Μαϊάμι, πάντως, κάνει μια εκπληκτική πορεία, με αποκορύφωμα τη χθεσινή νίκη επί του Κέι Νισικόρι (Νο.4) με 6-4, 6-2 σε μόλις 67 λεπτά!

Στο head to head ο Ράφα προηγείται με 7-3, όμως ο Ιταλός τού έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα τον τελευταίο καιρό! Είναι χαρακτηριστικό ότι στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις τους το... σκορ είναι 3-3.

Απόψε θα μάθουμε και το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών, που θα προκύψει από τα ζευγάρια Φέντερερ-Μπέρντιχ (22.00) και Κύργιος-Ζβέρεφ (04.00).

Στις γυναίκες, η αειθαλής Βίνους Γουίλιαμς λύγισε με 7-5, 6-3 την Αντζελίκ Κέρμπερ, Νο.1 στον κόσμο, και θα παίξει στα ημιτελικά με την Τζο Κόντα, που άφησε έξω με 3-6, 7-6(7), 6-2 τη Σιμόνα Χάλεπ. Στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν Κάρολιν Βοζνιάκι και Καρολίνα Πλίσκοβα.

Keywords
Τυχαία Θέματα