Φωτογραφία από Sonar ως απάντηση, ανήρτησε ο Τράγκολας

Με σύγχρονα μέσα και με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για την ανεύρεση των θυμάτων του 35χρονου καθ΄ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

Όλες οι ελπίδες για εντοπισμό των σορών των θυμάτων του 35χρονου εναποθέτονται πλέον στο υπερσύγχρονο ηχοεντοπιστικό σύστημα sonar που έφθασε αργά χθες στην Κύπρο από τις ΗΠΑ.

Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής, Μάρκος Τράγκολας,

ανήρτησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία αναφέροντας, «Αυτο αναμενουμε απο αυριο.multibeam scanning sonar».

Παράλληλα, σε σχόλιο του εξηγεί και τους λόγους που ανήρτησε την εν λόγω φωτογραφία.

Συγκεκριμένα έγραψε, «Το βάζω γιατί μερικοί έβγαλαν περίπατο την γλώσσα τους για τους δικούς τους λόγους οι οποίοι είναι αυτονόητοι .Τόσο καλά πληροφορημένοι είναι που νομίζουν ότι όλα τα σόναρ κάνουν την ίδια ακριβώς δουλειά. Υπάρχει και στην Κύπρο λέει και είναι πεταμένο σε αποθήκη. Καλά τόσες μέρες , που είσαστε να μας πείτε σε ποια αποθήκη βρίσκεται, αν είναι ή όχι σε λειτουργησιμη κατάσταση ή όχι , ποιοι το χειρίζονται , τι εμπειρίες έχουν, αν είναι ειδικό για λίμνες ή ωκεανούς ή και ανοικτές θάλασσες ή στο κάτω κάτω γιατί δεν περάσατε έστω για 5 λεπτά από τις λίμνες να δείτε με τα μάτια σας , να ενημερωθείτε και να ανατριχιάσετε από το περιβάλλον. Περιμένουν απάντηση λέει .θα την έχετε και μάλιστα πολύ δημόσια».

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης με χθεσινή ανακοίνωση του υποστήριξε ότι η Κύπρος διαθέτει μηχάνημα SONAR «και είναι σε αποθήκη παραμελημένο και ξεχασμένο» και διερωτήθηκε γιατί οι αρμόδιοι «δεν ερεύνησαν πρώτα το ενδεχόμενο να υπήρχε ήδη στην Κύπρο;»

Keywords
Τυχαία Θέματα