Φωτίου για τον Κρίστιανσεν

Ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Χάρης Φωτίου δέχθηκε το ερώτημα από τους συναδέλφους στην Θύρα Σίγμα, για την φημολογία για τον Τόμας Κρίστιανσεν, ειδικά τώρα που δεν θα ανανεώσει την συνεργασία του με την ΑΕΚ. Δείτε πως απάντησε:

'' Πολλα ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα για τον Κριστιάνσεν και ελπίζω να μην μας χρεώσουν και αυτό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπως λέχθηκε στο παρελθόν για διαιτησίες κτλ . Δεν υπάρχει τίποτα ακόμη

και όπως ανέφερα είναι ώρα να κάνουμε και την αυτοκριτική μας .Αυτή τη στιγμή έχουμε προπονητή και είναι ο Γιώργος Κωστή. Ίσως να είναι ο πρώτος πιθανός προπονητής του ΑΠΟΕΛ. Υπάρχουν 4-5 ονόματα προπονητών στα υπόψη μας. Όταν ο Εφραίμ , ο Αλωνεύτης έμειναν ελεύθεροι , τότε αποτέλεσαν στόχο για τον ΑΠΟΕΛ. Τώρα που ο Κρίστιανσεν δεν θα ανανεώσει με την ΑΕΚ , πιθανό να είναι ο έκτος υποψήφιος. Μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομαδε θα πρέπει να καταλήξουμε σε προπονητή

* Λήγουν τέσσερα συμβόλαια , με τους Πάρντο, Χαραλαμπίδη, Αλεξάνδρου και Αντωνιάδη και πρόθεση μας είναι να μείνουν στον ΑΠΟΕΛ.

* Την Τρίτη ή την Τετάρτη θα αποφασίσουμε για την Φιέστα που θα γίνει στο τελευταίο παιχνίδι με την Ανόρθωση. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε μια φιέστα που δεν έγινε ποτε όσον αφορά την ποιότητα της.

Keywords
Τυχαία Θέματα