Φόρεσαν κάπες και έγιναν μικροί υπερήρωρες για το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου

Ένα χρόνο σχεδόν από τον θάνατο του μικρού Αλκίνοου Αρτεμίου, οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Σταυρού φόρεσαν τις κάπες τους και έγιναν μικροί υπερήρωες αφήνοντας άσβεστη την μνήμη του Αλκίνοου και δίνοντας μαθήματα ζωής.


Το σχολείο και ο σύνδεσμός γονέων στην παρουσία της Προέδρου της Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, διοργάνωσαν σήμερα εκδήλωση για στήριξη του Ιδρύματος

Αλκίνοος Αρτεμίου.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε: Μέσα από δράσεις αγάπης, καλοσύνης και προσφοράς, εις μνήμην του αγαπημένου συμμαθητή τους Αλκίνοου Αρτεμίου, μας έδειξαν πώς μπορεί ο καθένας μας να «γίνει υπερήρωας».

Στηρίζουμε το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου, για τα παιδιά που παλεύουν και γίνονται υπερήρωες, όταν το μόνο που θέλουν, είναι να είναι παιδιά...Ευχαριστούμε θερμά τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Σταυρού».

Από την άλλη ο πατέρας του, Αρτέμης Αρτεμίου ευχαριστώντας τη διοίκηση του σχολείου και την Πρόεδρο της Βουλής έγραψε  πως ευχαριστεί «τους μαθητές, κυρίως τους συμμαθητές του Αλκίνοου, δεν βρίσκω λόγια να τους ευχαριστήσω. Από την αρχή της περιπέτειάς μας, ήταν οι υπερήρωες της καθημερινότητας μας».

Ευχαριστούμε πολύ. Την Πρόεδρο της Βουλής, το προσωπικό του σχολείου, τη διοίκηση και τον Σύνδεσμο Γονέων.
Τους μαθητές, κυρίως τους συμμαθητές του Αλκίνοου, δεν βρίσκω λόγια να τους ευχαριστήσω. Από την αρχή της περιπέτειάς μας, ήταν οι υπερήρωες της καθημερινότητας μας. https://t.co/mJtKRzGeDJ

— ΑΡΤΕΜΗΣ ΑΡΤΕΜΙΟΥ - ARTEMIS ARTEMIOU (@ARTEMIOUAPLAW) December 10, 2021 Διαβάστε επίσης:Όλοι μαζί για τον Αλκίνοο – Αιμοδοσία στη μνήμη του στις 27/11Το σχολείο του Αλκίνοου αποχαιρετά έναν ήρωα – «Θα συνεχίσεις να μας φωτίζεις»Έχασε τη μάχη ο μικρός Αλκίνοος-«Έφυγε ο γενναιότερος των γενναίων»
Keywords
Τυχαία Θέματα
Φόρεσαν, Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου,foresan, idryma alkinoos artemiou