Φόνος/Αθηένου: Η στιγμή της υπόδειξης σκηνών από τον 32χρονο Αιγύπτιο(BINTEO)

Ενώπιον του επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγήθηκαν οι τρεις ύποπτοι για την υπόθεση φόνου γυναίκας, η σορός της οποίας εντοπίστηκε σε χωράφι στη νεκρή ζώνη κοντά στην Αθηένου.

Το δικαστήριο διέταξε την οκταήμερη κράτηση και των τριών υπόπτων με τους δύο Σύριους  που συνελήφθησαν χθες βράδυ, να αποδίδεται ο ρόλος συνεργών.
Σύμφωνα με μαρτυρία, μετά τη μεταφορά της σορού στο χωράφι οι δύο επέστρεψαν στη σκηνή με καυστικό οξύ σε μία προσπάθειά τους να την εξαφανίσουν. Ανακρινόμενοι οι ύποπτοι αλληλοκατηγορήθηκαν σε σχέση με το θύμα.

«Γίνονται εκτεταμένες εξετάσεις σε πολλές

περιοχές και σε χώρους όπου υπήρξαν πληροφορίες, έχουν εντοπιστεί κάποια τεκμήρια που έχουν παραληφθεί και έχουν αναλυθεί κάποια κυκλώματα και κάποιες άλλες μαρτυρίες, όπου φαίνεται να διακινήθηκαν τα ύποπτα πρόσωπα», δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου.

Συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης ο 32χρονος Αιγύπτιος οδηγήθηκε στο υπόγειο της πολυκατοικίας όπου για περισσότερο από τρεις ώρες γίνονταν υποδείξεις σκηνών.

Σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες του "ΣΙΓΜΑ" παρά το γεγονός ότι ο ύποπτος δε συνεργάζεται, όσα υπέδειξε είχαν συνοχή με τις πληροφορίες που είχαν οι αρχές.

Η νενομισμένη νεκροτομή δεν ολοκληρώθηκε σήμερα λόγω τεχνικών προβλημάτων κάτι που αναμένεται να γίνει την Παρασκευή στην παρουσία και ανθρωπολόγου.

Διαβάστε επίσης:

Φόνος/Αθηένου: Διακόπηκε η διενέργεια νεκροτομής στη σορό του θύματος

Αθηένου/Αποκαλύψεις σοκ: Τη δολοφόνησαν&επέστρεψαν να της ρίξουν καυστικό οξύ

Keywords
Τυχαία Θέματα