Φονικό Ρηγαίνης: Καρέ καρέ η στιγμή που ο 24χρονος πέφτει νεκρός (video)

Βίντεο που εξασφάλισε το Sigmalive καταγράφει τη στιγμή της δολοφονίας στην οδό Ρηγαίνης στην Παλιά Λευκωσίας τα ξημερώματα της Κυριακής (24/2).

Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε στο βίντεο, ο άτυχος 24χρονος καταδίωξε τους δύο άντρες που του επιτέθηκαν με μαχαίρι, λίγο πριν πέσει τελικά νεκρός στον δρόμο.

 Υπενθυμίζεται ότι  γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα της Κυριακής λήφθηκε πληροφορία ότι στη συγκεκριμένη οδό υπήρχε αναίσθητο πρόσωπο το οποίο έφερε τραύμα στο θώρακα. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή

για εξετάσεις ενώ αυτοψία διενήργησαν οι Ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους. Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για τον 24χρονο Ahmed Bin Talib από το Πακιστάν. Σύμφωνα με τον κ. Χαραλάμπους ο οποίος εξέδωσε και το πιστοποιητικό θανάτου του άτυχου 24χρονου, ο θάνατός του οφείλεται σε τραύμα στο θώρακα από τέμνον και νύσσον όργανο.

Υπενθυμίζεται η Αστυνομία καταζητεί τον Mohamad Alshalal, 27 ετών, από τη Συρία, σε σχέση με την υπόθεση φόνου εκ προμελέτης 24χρονου από το Πακιστάν, που διαπράχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες χθες στην οδό Ρηγαίνης στο κέντρο της Λευκωσίας.

Χθες συνελήφθη για την υπόθεση Παλαιστίνιος, ηλικίας 22 ετών, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε και το φονικό μαχαίρι, που στάλθηκε για εξετάσεις DNA.

Για τις νεότερες εξελίξεις σε σχέση με το φονικό στη Λευκωσία μίλησε στο Πρωτοσέλιδο ο εκπρόσωπος τύπου του Αρχηγείου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα