Φονικό Αθηένου:Την έκρυβαν σε υπόνομο πριν την μεταφέρουν στη Νεκρή Ζώνη (vid)

Την άκρη του νήματος μιας στυγερής δολοφονίας επιχειρούν να βρουν οι Αρχές.

Σορός, κατά πάσα πιθανότητα γυναίκας, εντοπίστηκε το πρωί σε χωράφι στη νεκρή ζώνη μεταξύ Αθηένου και Λουρουτζίνας.

    Δράστης φέρεται να είναι 32χρονος Αιγύπτιος, τον οποίο κατέδωσε στενός του φίλος, ο οποίος και υπέδειξε την τοποθεσία ταφής του θύματος.

Μετά την λήψη της πληροφορίας, στο σημείο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων μαζί με ιατροδικαστές.

   Το θύμα, το οποίο εντοπίστηκε σε κατάσταση μουμιοποίησης, φέρεται να εργαζόταν ως ιερόδουλη

και να είχε στενές επαφές με τον φερόμενο δράστη.

   Οι ανακριτές προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ, με σκοπό να διαπιστώσουν κάτω από ποιες συνθήκες δολοφονήθηκε η άτυχη γυναίκα.  Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΙΓΜΑ, το έγκλημα διαπράχθηκε αλλού.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες του Σίγμα, στην είσοδο της Λευκωσίας πλησίον του Ολυμπιακού Μεγάρου από νωρίς το πρωί μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων απέκλεισαν το σημείο και μάζεψαν διάφορα τεκμήρια, που αφορούν την ίδια υπόθεση. Πρόκειται για κουβέρτα και σεντόνι, με τα οποία ήταν σκεπασμένο το θύμα.

   Ξετυλίγοντας το κουβάρι της υπόθεσης, διαφαίνεται ότι το θύμα είχε ριχθεί μετά το έγκλημα σε οχετό εγκαταλελειμμένου κτιρίου. Μετά την παρέλευση 5 μηνών, ο φερόμενος δράστης μετέφερε την σορό στην νεκρή ζώνη, με την βοήθεια του στενού του φίλου, που στο τέλος τον κατέδωσε στην αστυνομία.

   Το θύμα εντοπίστηκε σε χωράφι το οποίο καλλιεργεί ανυποψίαστος γεωργός. Η κατάσταση στην οποία εντοπίστηκε γέννησε ένα νέο μυστήριο ως προς τον τρόπο δολοφονίας, ενώ η σορός δεν φανέρωνε ούτε το φύλο, ούτε την ηλικία του θύματος. Οι απαντήσεις θα δοθούν κατά την αυριανή νεκροτομή, την οποία θα διενεργήσουν οι ιατροδικαστές Ορθόδοξος Ορθοδόξου και Αγγελική Παπέττα.

    Ο 32χρονος ύποπτος δεν συνεργάζεται για την ώρα με τις Αρχές, οι οποίες συνεχίζουν τις έρευνες για να συμπληρώσουν τον φάκελο της φρικαλέας υπόθεσης.

Διαβάστε επίσης: 

Πτώμα Αθηένου: Γεωργικός εκσκαφέας εντόπισε το πτώμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Φονικό Αθηένου: Κινητοποίηση και στη Λευκωσία για εντοπισμό τεκμηρίων

Keywords
Τυχαία Θέματα