Φλικ: «Θα κάνω ό,τι μπορώ για να μείνουν Αλάμπα και Αλκάνταρα»

Ο Χάνσι Φλικ δεσμεύτηκε πως θα κάνει ό, τι μπορεί για να μείνει στη Μπάγερν ο Τιάγκο Αλκάνταρα, ο οποίος έχει εκφράσει επιθυμία να αποχωρήσει, όπως και ο αμυντικός Νταβίντ Αλάμπα.

«Θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να διασφαλίσω ότι μπορούμε να κρατήσουμε δύο παίκτες αυτού του επιπέδου» δήλωσε ο Φλικ μετά τη νίκη της Μπάγερν με 4-2 επί της Λεβερκούζεν στον τελικό του γερμανικού Κυπέλλου, που σφράγισε το νταμπλ του βαυαρικού συλλόγου. «Προσπαθώ να διατηρήσω την ομάδα όπως είναι προς το παρόν», πρόσθεσε.

Ο Αλάμπα,

Αυστριακός διεθνής με μόνο ένα χρόνο συμβολαίου να απομένει για την παραμονή του στη Βαυαρία, είναι ένας πυλώνας του συλλόγου, που τον έκανε επαγγελματία πριν από 10 χρόνια.

Ο Τιάγκο, που μετακινήθηκε στην Μπάγερν το 2013, θα βρεθεί επίσης εκτός συμβολαίου τον επόμενο χρόνο. Ο 29χρονος Ισπανός είναι, σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας του, στόχος της Λίβερπουλ, αν και ο πρόεδρος της Μπάγερν, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, δήλωσε ότι δεν έχει λάβει ακόμη προσφορά.

«Συζητήσαμε σοβαρά μαζί του και του δώσαμε ό, τι ήθελε, αλλά φαίνεται να θέλει να κάνει κάτι άλλο για το υπόλοιπο της καριέρας του», δήλωσε ο «Κάλε» στην Bild.

Πάντως, ο Χάνσι Φλικ είπε ότι δεν έχει χάσει την ελπίδα να πείσει τον Ισπανό. «Θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να τον κρατήσω. Θα μπορούσαμε να δούμε ότι ταυτίστηκε 100% με το κλαμπ», υπογράμμισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα