«Φλέγεται» η Ευρώπη για τη «βόμβα» (;) των 222 εκ. ευρώ

Μένει στη Βαρκελώνη ή φεύγει; Επόμενος προορισμός το Παρίσι με ποσό ρεκόρ; Ο Νεϊμάρ αποτελεί το πρόσωπο των τελευταίων ημερών στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού και μένει να φανεί αν όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.

Ένας από τους σούπερ σταρ των «μπλαουγκράνα», ο Νεϊμάρ είναι το νούμερο 1 συζήτησης στο μεταγραφικό παζάρι, με την Παρί Σεν Ζερμέν να είναι έτοιμη να κάνει το κόλπο γκρόσο. Ή μήπως όχι;

Ο Βραζιλιάνος είναι πρωτοσέλιδο σχεδόν σε όλες τις εφημερίδες

της Ευρώπης και σύμφωνα με δημοσίευμα τηλεοπτικού σταθμού της πατρίδας του, φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία είναι διατεθειμένη να πληρώσει το μυθικό ποσό των 222 εκατομμυρίων ευρώ!

El Mundo Deportivο: Δεν φεύγει από το Καμπ Νου

Από την άλλη, η καταλανική εφημερίδα Mundo Deportivo σήμερα (19/7) αναφέρει πως ο Νεϊμάρ θα συνεχίσει στους «μπλαουγκράνα» και τη νέα σεζόν, καθησυχάζοντας τους φίλους της Μπαρτσελόνα και τονίζοντας ότι πολύ δύσκολα κάποια ομάδα θα δώσει το εξωφρενικό αυτό ποσό προκειμένου να καλύψει τη ρήτρα του συμβολαίου του.

Ο πατέρας του Νεϊμάρ φέρεται να ενημέρωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Μπαρτσελόνα ότι ο γιος του δεν έχει την παραμικρή πρόθεση να φύγει, ενώ ο παίκτης, σύμφωνα πάντα με την ίδια εφημερίδα, δεν έχει δώσει ενδείξεις ότι θέλει να αποχωρήσει από το Καμπ Νου.

Τι λένε όμως και οι Γάλλοι;

Η πάντα έγκυρη γαλλική εφημερίδα L΄Equipe, αναφέρεται στον διακαή πόθο των Παριζιάνων, αφού είχαν γίνει προσπάθειες ο Νεϊμάρ να πάει στην πόλη του φωτός και το 2016.

Τότε, και συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2016, οι άνθρωποι της Παρί είχαν πλησιάσει τον πατέρα του Νεϊμάρ για να του προσφέρουν το ποσό των 193 εκατομμυρίων ευρώ, με τις απολαβές του παίκτη να φτάνουν στα 20 εκατομμύρια ευρώ ετησίως!

Μάλιστα, σύμφωνα με την... ανασκόπηση της υπόθεσης, όπως την κάνουν οι Γάλλοι, οι παράγοντες της Παρί έγιναν έξαλλοι με τον Νεϊμάρ, θεωρώντας στην ουσία πως ο ποδοσφαιριστής τους χρησιμοποίησε για να υπογράψει ένα καλύτερο συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα.

Μέχρι στιγμής πάντως, καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει πάρει θέση στην υπόθεση και μένει να διαπιστωθεί αν η... βόμβα των 222 εκατομμυρίων είναι αληθινή ή μια απλή φήμη από τις τόσες που κυκλοφορούν τέτοιες εποχές.

Keywords
Τυχαία Θέματα