Φ.Κωνσταντίνου:"Είμαστε ικανοποιημένοι με το υπάρχον ρόστερ"

Τα μεταγραφικά νέα του Απόλλωνα τρέχουν αφού απομένουν ελάχιστες μέρες μέχρι την ολοκλήρωσης της μεταγραφικής περιόδου με τον Φανούριο Κωνσταντίνου εκπρόσωπο Τύπου των γαλάζιων να τοποθετείτε για όλα τα θέματα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αρχικά αναφέρθηκε στην περίπτωση Μαρτίνες αλλά και τα μεταγραφικά νέα του Απόλλωνα τονίζοντας: «Δημοσίως μεταγραφικά ζητήματα δεν θα πούμε κάτι. Είναι πάγια πολιτική του Απόλλωνα. Όταν έχουμε κάτι επίσημο το ανακοινώνουμε.

Είμαστε ικανοποιημένοι με το υπάρχον ρόστερ με αυτό έχουμε εκπληρώσει τους 2 από τους 4 μεγάλους μας στόχους που ήταν το σούπερ καπ και οι όμιλοι και θέλουμε να υλοποιήσουμε και τους επόμενους δύο και αναφερόμαστε σε πρωτάθλημα και κύπελλο».

Για τον Ρουμάνο Πιτιάν ανέφερε: Δεν θα επιβεβαιώσουμε κάτι, είναι ο τρόπος που ενεργούμε όλα αυτά τα χρόνια και δεν θα το αλλάξουμε τώρα. Έχουμε μια πλειάδα ικανότατων ποδοσφαιριστών, επιστρέφουν Παπουλής, Μακρίδης και Αγγελή, έχουμε πολλούς ποιοτικούς παίκτες και πιστεύουμε πως έχουν την ικανότητα να υλοποιήσουν τους στόχους μας».

Για το δύσκολο πρόγραμμα μέχρι τον Δεκέμβριο ανέφερε: «Θα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα είναι βεβαρημένο το πρόγραμμα με αφορμή και τις Ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις μέχρι τον Δεκέμβριο όμως θεωρώ πως έχουμε όλα τα φόντα για να ανταποκριθούμε. Πρώτος μας τελικός μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι με τον Ολυμπιακό και μετά θα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φ Κωνσταντίνου Είμαστε,f konstantinou eimaste