Φιλική τεσσαρα για τους ρεντς κόντρα στην Μίλαν, με δύο γκολ από Νούνιες

Με τον Ντάργουιν Νούνιες να σκοράρει δις μέσα σε λίγα λεπτά, η Λίβερπουλ νίκησε με 4-1 της Μίλαν σε φιλικό προετοιμασίας στο Ντουμπάι, με το ματς να περιλαμβάνει και εκτελέσεις πέναλτι όπου εκεί ο Κώστας Τσιμίκας νικήθηκε από τον Μιράντε.

Μετά από την ήττα με 3-1 από την Λιόν στο πρώτο παιχνίδι της στο Dubai Super Cup (οι λιονέ επιβλήθηκαν

και στα πέναλτι με σκορ 5-3), η Λίβερπουλ έδωσε δυναμική απάντηση αφού στο πλαίσιο του δεύτερου αγώνα της στο τουρνουά του Ντουμπάι πήρε σπουδαία νίκη με σκορ 4-1 απέναντι στην Μίλαν.

Οι ρεντς του Γιούργκεν Κλοπ πήραν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 5' με τον Σαλάχ, με τους ροσονέρι του Στέφανο Πιόλι να φέρνουν το ματς σε ισορροπία στο 29' με τον Σαλεμάκερς αλλά την αγγλική ομάδα να πηγαίνει προηγούμενη στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα χάρη στο γκολ του Τιάγκο στο 41ο λεπτό.

Στο 59ο λεπτό ο Κώστας Τσιμίκας πέρασε στον αγωνιστικό χώρο αντί του Άντι Ρόμπερτσον και στο ίδιο λεπτό ο Ντάργουιν Νούνιες αντικατέστησε τον Ρομπέρτο Φιρμίνο, με τον Ουρουγουανό φορ να παίρνει φωτιά στο τελευταίο δεκάελεπτο όπου πέτυχε δύο γκολ και οδήγησε τους ρεντς στο εμφατικό 4-1.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Κέλεχερ (59' Άντριαν), Μίλνερ (59' Φαούεντορφ), Μάτιπ (66' Φίλιπς), Γκόμεζ, Ρόμπερτσον (59' Τσιμίκας), Μπάιτσετιτς (78' Κόρνες), Τιάγκο (59' Καρβάλιο), Έλιοτ (78' Κλαρκ), Σαλάχ (83' Ντόουκ), Φιρμίνο (59' Νούνιες), Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν (59' Κεϊτά)

ΜΙΛΑΝ: Μιράντε, Καλούλου, Τιάο, Γκάμπια (73' Σίμιτς), Πομπέγκα (73' Μποζολάν), Κρούνιτς (45' Βρανκς), Τονάλι (46' Μπενασέρ), Σαλεμάκερς (73' Μπακαγιόκο), Αντλί, Ρέμπιτς (56' Ελ Χιλάλι), Λάζετιτς (84' Μπακούνε)

Το παιχνίδι δεν έληξε εκεί όμως. Στο συγκεκριμένο φιλικό τουρνουά (συμμετέχουν Άρσεναλ και Λιόν) διεξάγεται διαδικασία πέναλτι έπειτα από κάθε παιχνίδι, με τους Ιταλούς να παίρνουν μία άτυπη ρεβάνς από τους Άγγλους επικρατώντας 4-3, με τον Κώστα Τσιμίκα να εκτελεί πρώτος πέναλτι για την ομάδα του και να βλέπει τον Μιράντε να πέφτει στην αριστερή γωνία του και να τον σταματάει.

Πηγή: Sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα