Φιλανθρωπική Έκθεση Τέχνης με τίτλο «Γυναικείες Φιγούρες»

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου (2019) και ώρα 5.00 μ.μ θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Πάνου Σολομωνίδη στη Λεμεσό Φιλανθρωπική Έκθεση Τέχνης με τίτλο «Γυναικείες Φιγούρες» της ζωγράφου Μαριάννας Χριστοδουλίδου που διατηρεί το κατάστημα Décor D’ art by Marianna Chris.

Η Europa Donna Κύπρου θέτει υπό την αιγίδα της τη φιλανθρωπική αυτή έκθεση, αφού θα παραχωρηθεί το 10% των καθαρών εσόδων

προς οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου και ειδικότερα για το πρόγραμμα «Επιστήθιες Φίλες» που έχει ως στόχο την παροχή εξειδικευμένης φροντίδας και στήριξης στους ασθενείς με καρκίνο του μαστού.

Πηγή έμπνευσης της Μαριάννας Χριστοδουλίδου για όλα τα έργα ζωγραφικής και κατασκευής γυναικείων φιγούρων είναι ο αγώνας που δίνει κάθε γυναίκα που έχει χτυπηθεί από τον καρκίνο του μαστού.

Οι γυναικείες φιγούρες είναι κατασκευασμένες με τέτοιο τρόπο που να παρουσιάζουν το γυναικείο κορμί που έχει δεχθεί το χτύπημα της αρρώστιας και βιώνει τις αλλαγές που γίνονται στο σώμα και στην ψυχολογία της γυναίκας.

Όλα τα έργα αποσκοπούν στην ανάδειξη του γυναικείου σώματος καθώς έχει αποτυπωθεί από πολλούς καλιέχνες ανά το παγκόσμιο δια μέσου των αιώνων. Δίνουν επίσης το μήνυμα ότι κάθε γυναίκα έχει το δικαίωμα στη σωστή ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού και σωστή αντιμετώπισή του. Κάθε γυναίκα ασθενής μπορεί να ανακαλύψει νέες πτυχές του εαυτού της, να ενδυναμωθει και να ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και να δομήσει τη ζωή της σε νέες βάσεις.

Μέγας χορηγός επικοινωνίας αυτής της Φιλανθρωπικής έκθεσης είναι το CHECK IN CYPRUS που στήριξε με κάθε δυνατό μέσο αυτή την εκδήλωση και με τον τρόπο του συνέβαλε στην προβολή του έργου της ζωγράφου  Μαριάννας Χριστοδουλίδου και στην ενίσχυση του σκοπού της Europa Donna.

Keywords
Τυχαία Θέματα