Φ.Φαίδωνος: Σκάνδαλο η διαχείριση των τ/κ περιουσιών

Στο Sigmalive μίλησε ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος αναφορικά με την χθεσινή ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δυκτίωσης όπου προειδοποιούσε πως σύντομα θα δοθούν στην δημοσιότητα στοιχεία με τα οποία θα φανεί ότι ένα από τα μεγαλύτερα διαχρονικά σκάνδαλα στο τόπο μας ήταν ο τρόπος που μοίραζαν τις Τουρκοκυπριακές περιουσίες.

Ο κ. Φαίδωνος αναφέρθηκε σε συγκεκριμένο επιχειρηματία στον οποίο έχουν παραχωρηθεί στο παρελθόν 5

οικόπεδα μέσα στα οποία έχει ανεγείρει μεγάλη σύγχρονη υπεραγορά και φρουταρία. Ο επιχειρηματίας, κατά τον Δήμαρχο Πάφου, έβαλε στο μάτι να πάρει άλλα δύο γειτονικά οικόπεδα τα οποία θέλει να νομιμοποιήσει, αφού στα παραχωρημένα οικόπεδα προέβη σε παράνομες προεκτάσεις της φρουτατρίας καταργώντας χώρους πάρκινγκ .

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη υπεραγορά η οποία βρίσκεται στην οδό Αγαπήνωρος στην Πάφο

Στην προσπάθεια του αυτή, συνέχισε o κ. Φαίδωνος, συνάντησε την άρνηση του Δήμου Πάφου και μετά τις συντονισμένες ενέργειες και της Υπηρεσίας Διαχείρισης Τ/κ υπηρεσιών να τον απομακρύνουν από την παράνομη χρήση που έκανε στα παρακείμενα οικόπεδα, προσπαθεί τώρα και μαζεύει υπογραφές πιέζοντας πρόσφυγες για να καταγγείλει δήθεν την συμπεριφορά του Δήμου και του Δημάρχου.

Σε μια άμεση αντίδραση, ο κ. Φαίδωνος έφερε την επιφάνεια τις ενέργειες του επιχειρηματία ενώ προανήγγειλε ότι από βδομάδας θα δώσει στοιχεία στην δημοσιότητα με τα οποία φαίνεται ο σκανδαλώδης, σύμφωνα με τον ίδιο, ο τρόπος με τον οποίο στο παρελθόν παραχωρήθηκαν οι τ/κ περιουσίες σε πρόσφυγες αλλά και μη πρόσφυγες.

Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που επιδεικνύει ο κ. Φαίδωνος γύρω από τα ζητήματα των τ/κ περιουσιών η Πάφος σε σύγκριση με όλες τις πόλεις της Κύπρου έχει τρεις φορές περισσότερες τ/κ περιουσίες στο ιστορικό της κέντρο, πράγμα το οποίο η κακοδιαχείριση δημιουργεί πολλά προβλήματα στην ανάπτυξης της Πόλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα