«Φεύγω με την αγάπη του κόσμου» είπε ο Πρέσβης της Ελλάδας

Αποχαιρετιστήρια συνάντηση είχαν σήμερα λίγο πριν από το μεσημέρι ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού και ο Πρέσβης της Ελλάδας Βασίλης Παπαϊωάννου.

Σε δηλώσεις μετά τη συνάντηση, ο κ. Κυπριανού χαρακτήρισε τον Βασίλη Παπαϊωάννου “εξαιρετικό και σωστό διπλωμάτη, αλλά και πολύ καλό φίλο της Κύπρου”, που διαδραμάτισε “πολύ σωστά το ρόλο του όλα αυτά τα χρόνια και δεν είναι τυχαία που έχει κερδίσει την εκτίμηση των

πάντων στο νησί” όπως ανέφερε.

“Έξι χρόνια εδώ φεύγω με την αγάπη του κόσμου που την ένιωσα στην καθημερινότητα των συναλλαγών μας, αλλά και στην καθημερινότητα των επαφών με τους αξιωματούχους της Κυπριακής Δημοκρατίας”, δήλωσε από πλευράς του ο Έλληνας Πρέσβης, εκφράζοντας ευχαριστίες και ευγνωμοσύνη για την τακτική και συνεχή διαβούλευση που βοήθησε, όπως είπε, στην κατανόηση και στη σύμπλευση πάνω σε θέματα που αφορούν την Κύπρο και κυρίως όσον αφορά το Κυπριακό πρόβλημα.

“Η προσπάθειά μου μαζί με τους συνεργάτες μου στην πρεσβεία υπήρξε πάντοτε να προτάξουμε τα δίκαια της Κυπριακής Δημοκρατίας όχι μόνο στο αυστηρά διπλωματικό πλαίσιο, να διευρύνουμε αυτή τη συνεργασία μας και στην κοινωνία πολιτών και στη διπλωματική κοινότητα ώστε να βοηθήσουμε να διευκολύνουμε την κατανόηση και από πλευράς ξένων αποστολών” είπε ο κ. Παπαϊωάννου ο οποίος είχε και την ευθύνη του πρύτανη του διπλωματικού σώματος.

Αυτό, πρόσθεσε, θα συνεχιστεί για το καλό της Κύπρου, της Ελλάδας και της συνεργασίας μας.

Παραμένουμε στις επάλξεις και με αυτή την αγάπη και την ευγνωμοσύνη αναχωρώ, είπε καταλήγοντας.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα