Φεστιβάλ Νέων 2016

Το Φεστιβάλ Νέων επιστρέφει για δεύτερη συνεχή χρονιά στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στις 17:00.

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου διοργανώνει το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας το 2ο Φεστιβάλ Νέων. Χτίζοντας πάνω στη επιτυχία της περσινής διοργάνωσης, το Φεστιβάλ Νέων, επιστρέφει για δεύτερη συνεχή χρονιά και επιδίωξη του Οργανισμού Νεολαίας είναι να καταστεί θεσμός και η σημαντικότερη γιορτή νεολαίας στη Κύπρο.

Το Φεστιβάλ είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για νέους όλων των ηλικιών να μάθουν περισσότερα για την αποστολή, τα προγράμματα και τις δράσεις του Οργανισμού. Εκτός αυτού, μέσω του NGO &Youth Fair στο οποίο θα συμμετάσχουν πέραν των 50 οργανώσεων, οι επισκέπτες θα έρθουν σε επαφή με Οργανώσεις Νεολαίας και Οργανώσεις της Κοινωνίας των πολιτών για να γνωρίσουν το έργο τους, τις ευκαιρίες που προσφέρουν, καθώς και τρόπους στήριξης τους.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει εκδηλώσεις και δραστηριότητες για όλα τα γούστα, το Φεστιβάλ θα προσφέρει ένα ευχάριστο απόγευμα σε μικρούς και μεγάλους.

Οι επισκέπτες του Φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά τα γνωστά συγκροτήματα Big Band Theory, Atoutaleme και Windcraft που θα ‘ντύσουν’ μουσικά τη διοργάνωση, καθώς και χορευτικές επιδείξεις από τους Rebel Dancers. Πέραν όμως από το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, θα μπορούν να λάβουν μέρος στο Λογοτεχνικό Περίπατο και στο Youth Hunt που θα διοργανωθούν στα πλαίσια του Φεστιβάλ. Επιπρόσθετα, στο χώρο του Φεστιβάλ θα μπορεί να ‘επισκεφθούν’ την Ανθρώπινη Βιβλιοθήκη, αλλά και να παρακολουθήσουν τα ζωντανά πειράματα και τις παρουσιάσεις σε θέματα τεχνολογίας, επιστημών και επιχειρηματικότητας που θα διοργανωθούν. Τέλος, στο Φεστιβάλ θα υπάρχει ανταλλακτική βιβλιοθήκη, Photobooth αλλά και παιδική γωνιά για τους μικρούς μας φίλους.

Άρα, αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το έργο του Οργανισμού Νεολαίας , να γνωρίσετε από κοντά Οργανώσεις Νεολαίας και άλλες ΜΚΟ ή απλά να περάσετε ένα ευχάριστο και διαφορετικό απόγευμα του Σαββάτου, δεν έχετε παρά να κάνετε τη βόλτα σας από το Δημοτικό Πάρκο Λευκωσίας στις 17 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Περισσότερες πληροφορίες για τις επί μέρους δράσεις του Φεστιβάλ θα ανακοινωθούν σύντομα από τον Οργανισμό Νεολαίας μέσω της ιστοσελίδας του www.onek.org.cy, καθώς και στη σελίδα του Οργανισμού στο Facebook.

Keywords
Τυχαία Θέματα