Φεστιβάλ Μανιταριών

Το τρίτο και νοστιμότερο μέχρι στιγμής, φεστιβάλ μανιταριού είναι γεγονός!

Ψήνεσαι;

Μετά από μια μικρή ανάπαυλα, ένεκα της πανδημίας, το φεστιβάλ του Μανιταριού επιστρέφει στα Σπήλια το Σαββατοκύριακο 4 &5 Δεκεμβρίου 2021.

Είστε έτοιμοι να απολαύσετε ολόφρεσκα, νοστιμότατα και πολύ γευστικά μανιτάρια; Η Kyriakides Mushrooms θα βρίσκεται στο πόστο της όπως κάθε φορά!

Στο φεστιβάλ θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε και να αγοράσετε και τις 11 ποικιλίες μανιταριών που παράγουμε αλλά και φρέσκα, άγρια μανιτάρια που συλλέγουμε από την πλούσια φύση.

Επίσης, φέτος στο

φεστιβάλ μανιταριού θα μπορέσουν οι επισκέπτες να δουν από κοντά και να περιεργαστούν τους εντυπωσιακούς μανιταρόκηπους και για πρώτη φορά να αγοράσουν το δικό τους kit για καλλιέργεια βιολογικών μανιταριών στο σπίτι! Θα μπορέσετε να επιλέξετε το kit καλλιέργειας της ποικιλίας που προτιμάτε: Shiitake, Oyster, King Oyster, Yellow Oyster ή Lion’s Mane!

Πέραν από τους μανιταρόκηπους αλλά και τα kit που θα μπορέσετε να δείτε από κοντά, η Kyriakides Mushrooms, θα παρευρεθεί στο φεστιβάλ μανιταριού όχι με έναν αλλά με τέσσερις chefs, οι οποίοι θα ετοιμάζουν μπροστά στα μάτια σας πεντανόστιμες μανιταροσυνταγές αλά street food!

Μανιτάρια burger, vegan γύρο από μανιτάρια, ζεστή μανιταρόσουπα και πολλές ακόμη ιδιαίτερες συνταγές για να μην μείνει κανείς νηστικός! Μην το σκέφτεστε λοιπόν, το Φεστιβάλ Μανιταριού επέστρεψε και θα είναι so mush better! Ντυθείτε καλά και απολαύστε μια υπέροχη εκδρομή στο χωριό μαζί με τους μικρούς εξερευνητές που θα απολαύσουν τόσο τη διαδρομή, το παιγνίδι, τις μανιταρολιχουδιές αλλά και τους μανιταρόκηπους! 

Ελάτε στα Σπήλια για ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο so mush better εκπλήξεις και γεύσεις!

Χωριό Σπήλια, επαρχία Λευκωσίας 

Κυριακή &Σάββατο, 4 &5 Δεκεμβρίου 2021

Ώρα: 10:00-18:00

Είσοδος Ελεύθερη

Keywords
Τυχαία Θέματα