Φέντερερ εναντίον Μάρεϊ στο «Match for Africa»

Τον Άντι Μάρεϊ προσκάλεσε για αντίπαλο ο Ρότζερ Φέντερερ και αυτός αποδέχθηκε την πρόσκληση. Έτσι, οι δύο εκ των κορυφαίων τενιστών του κόσμου για μια δεκαετία και πλέον, θα αναμετρηθούν σε έναν αγώνα για την Αφρική.

Ο Φέντερερ έχει δημιουργήσει ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα, το οποίο είναι ιδιαίτερα δραστήριο και κατά καιρούς μέσω του ιδρύματος, διοργανώνει και αγώνες επίδειξης για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Το ίδρυμά του εκπονεί προγράμματα σε διάφορες αφρικανικές χώρες (Μποτσουάνα, Ναμίμπια, Ζάμπια, Ζιμπάμπουε κ.α.), που βοηθούν περισσότερα

από 275.000 παιδιά.

Κατά το παρελθόν, στο πλαίσιο του «Match for Africa», έχει δώσει δύο αγώνες, με τον Ράφα Ναδάλ και τον Σταν Βαβρίνκα. Ο τρίτος θα είναι με τον Μάρεϊ, Νο 2 αυτή τη στιγμή στον κόσμο, και θα διεξαχθεί στις 10 Απριλίου στη Ζυρίχη, σε ένα γήπεδο 13.000 θέσεων. Το ανακοίνωσε ο ίδιος ο Φέντερερ μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο twitter.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ένας από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου, συμφώνησε και θα έρθει να βοηθήσει να συγκεντρωθούν χρήματα για το ίδρυμα. Και είμαι ακόμη πιο χαρούμενος που θα αγωνιστώ πάλι μπροστά στους συμπατριώτες μου», δήλωσε ο Ελβετός τενίστας.

Keywords
Τυχαία Θέματα