Φέντερερ: «Δεν ξέρω αν θα παίξω αύριο»

Ο Ρότζερ Φέντερερ πέρασε στον τρίτο γύρο του Masters της Μαδρίτης, όμως δεν είναι βέβαιος ότι θα συνεχίσει την πορεία του στη διοργάνωση!

«Περίμενα ότι θα έχανα σε straight sets σήμερα, αυτό ήταν στο μυαλό μου, οπότε η νίκη σε straight sets ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα», παραδέχτηκε ο Φεντ μετά το 6-3, 7-5 επί του ανερχόμενου Άλεξ Ζβέρεφ.

Ο Ελβετός θρύλος έχει αύριο ραντεβού με τον Ντόμινικ Τιμ, αλλά δεν ξέρει αν θα είναι συνεπής... «Δεν γνωρίζω πώς θα αισθάνομαι αύριο.

Ελπίζω να παίξω. Αλλά στην κυριολεξία προχωράω προπόνηση με προπόνηση. Κάθε 15 λεπτά μιλάω στον Ιβάν και τον Σέβεριν και λέω 'τι άλλο μπορούμε να κανουμε'. Είναι μικρά βήματα, οπότε το να σκέφτομαι την αυριανή μέρα είναι κάτι μεγάλο».

Ο Φέντερερ δεν έχει κερδίσει ποτέ στη Ρώμη και εξέπληξε ως έναν βαθμό με αυτό που ξεκαθάρισε στη συνέντευξη τύπου. «Θα ήταν ωραία να κέρδιζα, αλλά όχι τη φετινή σεζόν. Δεν πρόκειται να γίνει. Ας μιλήσουμε σε μερικές μέρες. Είμαι πολύ μακριά. Είμαι τόσο μακριά που δεν πρόκειται να γίνει. Μπορεί του χρόνου, μπορεί κάποια άλλη στιγμή. Θα ήθελα να κερδίσω, αλλά δεν έχει συμβεί. Χαίρομαι που ξαναπαίζω στο τουρνουά, αλλά οι στόχοι είναι πιο ρεαλιστικοί φέτος».

Keywords
Τυχαία Θέματα