Φαβορί για την αγορά της Τσέλσι ο Τοντ Μπέλι!

Ο Τοντ Μπέλι, συνιδιοκτήτη της ομάδας baseball, LA Dodgers μαζί με τον Μάτζικ Τσόνσον, είναι το απόλυτο φαβορί για να γίνει ο νέος ιδιοκτήτης της Τσέλσι σύμφωνα με ρεπορτάζ του BBC.

Σύμφωνα με το BBC, ο συν-ιδιοκτήτης των L.A. Dodgers Τεντ Μπέλι είναι πλέον το φαβορί για να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Τσέλσι.

Σε θρίλερ εξελίσσεται η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών

της Τσέλσι, αφού καθημερινά προστίθενται νέα πρόσωπα στον άτυπο πλειστηριασμό, όπως αυτό του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ (ιδιοκτήτης της Νις και ένας από τους πλουσιότερους Άγγλους) που εμφανίστηκε τελευταία στο προσκήνιο και φέρεται να έκανε πρόταση ρεκόρ ύψους 3 δις ευρώ!

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή το φαβορί φαίνεται πως βρίσκεται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Σύμφωνα με το BBC ο συν-ιδιοκτήτης των L.A. Dodgers Τεντ Μπέλι είναι αυτή τη στιγμή ο πιθανότερος για να λάβει το χρίσμα από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Σύμφωνα με το αγγλικό δίκτυο, ο Αμερικανός μεγιστάνας που ηγείται ενός επιχειρηματικού fund έχει ξεκινήσει εντατικές διαπραγματεύσεις με την πλευρά της Τσέλσι, που σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες έχουν μπει στην τελική ευθεία, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει ακόμα γνωστό το ποσό που προσφέρεται για την εξαγορά των μπλε.

sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φαβορί, Τσέλσι, Τοντ Μπέλι,favori, tselsi, tont beli