Φαβορί για Μπέγκοβιτς η Τσέλσι

Στην pole position για να αποκτήσει τον Ασμίρ Μπέγκοβιτς φέρεται να βρίσκεται η Τσέλσι, με στόχο να καλύψει το κενό του απερχόμενου Πετρ Τσεχ.

Ο Τσέχος κίπερ είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αποχωρήσει με την Άρσεναλ να φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί για να τον αποκτήσει, σε μία μεταγραφή που αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας. Οι πρωταθλητές Αγγλίας δεν μένουν όμως άπραγοι ενόψει της αποχώρησης του 33χρονου τερματοφύλακα και δουλεύουν ήδη για να καλύψουν το κενό που θα αφήσει.

Όπως αναφέρει το SkySports, οι Λονδρέζοι θεωρούνται

αυτήν τη στιγμή το φαβορί για να αποκτήσουν τον Ασμίρ Μπέγκοβιτς για τη Στόουκ, παρά το πρόσφατο ενδιαφέρον της Άστον Βίλα, που εμφανίζεται να κατέθεσε πρόταση στη Στόουκ για το Βόσνιο την περασμένη Παρασκευή, με τους Πότερς να αρνούνται.

Πλέον, η Τσέλσι φαίνεται να έχει το προβάδισμα για τον 27χρονο τερματοφύλακα, τον οποίο προορίζει για μπακ απ του Τιμπό Κουρτουά. Εφόσον αυτό συμβεί, η Στόουκ αναμένεται να «ανεβάσει» τον Τζακ Μπάτλαντ ως βασικό, που εμφανιζόταν ως υποψήφιος για δανεισμό μέχρι πρότινος. Ωστόσο με το συμβόλαιο του Μπέγκοβιτς να εκπνέει το καλοκαίρι του 2016, είναι πολύ πιθανή η αλλαγή των δεδομένων.

Keywords
Τυχαία Θέματα