Φασουλιώτης: «Μία ή δύο μεγάλες ομάδες θα μείνουν εκτός εξάδας»

Στην εκπομπή του Θεόδωρου Καυκαρίδη με τίτλο «Τρανζίσιον» στο Ράδιο Πρώτο, φιλοξενήθηκε ο πρώην άσος του ΑΠΟΕΛ, Κώστας Φασουλιώτης.

Αναφέρθηκε για το πολυσυζητημένο αναβληθέν ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια, αλλά και για την γενικότερη παρουσία των «Γαλαζοκιτρίνων» στο φετινό πρωτάθλημα. 

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του ΕΔΩ

Απόσπασμα από τις δηλώσεις:

«Ο ΑΠΟΕΛ
είναι ανεβασμένος, κάνει φάσεις, όμως δεν είναι αυτό που ζητάμε για την ώρα. Δεν κόβει δρόμο, είναι μία διαφορά 12 βαθμών, όμως υπάρχουν εκκρεμότητες. Αν γίνει τελικά το παιχνίδι της 26ης Δεκεμβρίου. Όσοι κάνουν δηλώσεις μένουν εκτεθειμένοι, γιατί πρέπει να γίνει όλος αυτός ο ντόρος με ανακοινώσεις κτλ. Ο κόσμος διψά για ποδόσφαιρο, ας σοβαρευτούν. Μπήκαμε σε αντίστροφη μέτρηση, όλοι είναι τελικοί… Μία ή δύο μεγάλες ομάδες θα μείνουν εκτός εξάδας. Είναι και ο Άρης και ο Ολυμπιακός και η Πάφος. Ο ΑΠΟΕΛ έχει δύο παιχνίδια μπροστά του που πρέπει να είναι τρίποντα, αν είναι το ανάποδο, θα υπάρχει θέμα σοβαρό. Ούτε ισοπαλία ούτε τίποτα. Ο ΑΠΟΕΛ με τέτοια ιστορία και είναι τεράστια ομάδα, μόνο και μόνο που βλέπω τη βαθμολογία νευριάζω».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φασουλιώτης, Μία,fasouliotis, mia