Φανιέρος: «Να βγουν ομάδες από το στοίχημα»(ΗΧΗΤΙΚΟ)

Φιλοξενούμενος της εκπομής "Πρώτο Σπορτς" ήταν ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος και είπε αρκετά. Αναφέρθηκε στην αποψινή γενική συνέλευση της ΚΟΠ, στην αύξηση των ομάδων ενώ τόνισε πως η καλύτερη λύση για να φύγει η προκατάληψη: "Να βγουν οι ομάδες από το στοίχημα".

Για την αποψινή γενική συνέλευση: «Θα γίνει μια αλλαγή που θα έχει να κάνει με την αύξηση των ομάδων στο πρωτάθλημα από 12 σε 14. Το πόσοι θα πάνε διαβάθμιση θα το δούμε. Όταν κάτι δεν πάει
καλά και υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, στις πλείστες ομάδες, τότε κάτι πρέπει να γίνει για να ανταπεξέλθουμε. Ορισμένες ομάδες έμειναν πίσω στα οικονομικά για το φόβο της διαβάθμισης. Όταν είναι περισσότερες οι ομάδες θα αγωνίζονται περισσότεροι ποδοσφαιριστές, περισσότεροι Κύπριοι γιατί δεν θα κάνουν μεγάλα μπάτζετ οι ομάδες. Νομίζω αυτό είναι μια αλλαγή με ρίσκο, αλλά και αυτό που έχουμε είναι ρίσκο». Ήταν ένα πρωτάθλημα με μεγάλο ανταγωνισμό… «Ορισμένες ομάδες κάνουν μεγάλα μπάτζετ, δεν υλοποιούν τους στόχους τους και πάνε πίσω οικονομικά. Αν θέλουν να το κάνουν όπως στην Ελλάδα που αγωνίζονται δύο ομάδες, τι να πω… Υπάρχει ανταγωνισμός γιατί οι μεγάλες ομάδες έχουν προβλήματα, έριξαν τους προϋπολογισμούς και μειώθηκε η διαφορά με τις μικρές ομάδες».«Είδα αρκετούς παίκτες. Να τελειώσει το πρωτάθλημα και θα πάρουμε και εμείς Κύπριους». Πέραν του Απόλλωνα δεν θα ταχθεί άλλη ομάδα ενάντια της αύξησης… Θα υπάρχουν άλλες ομάδες με ουδέτερη στάση; «Η ψηφοφορία θα κρίνει. Αν χάσουμε οι μικρομεσαίες ομάδες, χάσαμε…» Αρκετός κόσμος τάσσεται εναντίον της αύξησης των ομάδων: «Λέγονται πολλές κουβέντες του καφενέ. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Γιατί δεν βγάζουν τα παιγνίδια από τα στοιχήματα να επανέλθει η γαλήνη; Κάποιοι άλλοι καρχαρίες έχουν συμφέροντα. Ας βγουν έξω από το στοίχημα να μην στήνονται παιγνίδια να ησυχάσουμε όλοι. Δε γίνεται;» Για το παιγνίδι με τον ΑΠΟΕΛ: «Πάμε σε μια έδρα που ο ΑΠΟΕΛ θέλει τους βαθμούς. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να χτυπήσουμε τον κάθε αντίπαλο. Θα πάμε να κάνουμε το παιγνίδι μας και θα το παλέψουμε. Όσοι αγωνιστούν πρέπει να δείξουν ότι αξίζουν να παίζουν στον Ερμή. Θα μείνουν αυτοί που πολεμάνε. Οι περπατητοί δεν μαρέσουν εμένα». Για προπονητή: «Ούτε Γιάννη Οκκά ούτε Απόστολο Μακρίδη, ούτε κανένα. Θα τελειώσει η χρονιά και θα δούμε. Δεν υπογράψαμε με κανέναν. Τώρα είναι ο Οκκάς».
Keywords
Τυχαία Θέματα