Φανιέρος: «Δεν νομίζω να έρθει Κύπρο ο Ονίλο» (ηχητικό)

Ο Λούκας Φανιέρος όπως πάντα μίλησε για όλα στο Ράδιο Πρώτο. Δείτε αναλυτικά τις τοποθετήσεις του.

Για την πορεία της ομάδας:

Καθόλου δεν ανησυχώ για την πορεία της ομάδας . Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας . Δεν έγιναν καλές επιλογές, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Το 50% στο ποδόσφαιρο είναι τύχη. Εμείς δεν την έχουμε. Πιστεύω με τους παίκτες που έχουμε και με 2-3 νέους που θα έρθουν, δεν θα έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

Για ενίσχυση και για τον Πορτογάλο που αναμένουν:

Περιμένω να έρθει ο παίκτης να δοκιμαστεί, να τον δω και αν το εγκρίνω θα αποκτηθεί. Δεν ξέρω ποιος είναι. Στο Νίκο Παναγιώτου έχω εμπιστοσύνη. Αλλά δεν θα έχει τον τελευταίο λόγο στην ενίσχυση . Εμείς έχουμε πρόθεση να φέρουμε και να ενισχύσουμε την ομάδα με επιθετικό, στο κέντρο και αμυντικό.

Αν έχει θέμα για επιστροφή του Ονίλο

Είναι δύσκολο να έρθει ο Ονίλο στην Κύπρο για πολλούς και διάφορους λόγους. Για τον Ερμή όμως δεν θα έρθει. Με κάποιους δεν έχουμε καλές σχέσεις και ούτε θέλουμε να έχουμε. Ο προπονητής ψάχνει και θα καθισει μαζί με την επιτροπή προγραμματισμού και θα αποφασίσουμε για τους παίκτες που θα φέρουμε»

Για τον επόμενο αγώνα με την Πάφο

«Όλα τα παιχνίδια θα τα κερδίσουμε από εδώ και πέρα. Τουλάχιστον θέλουμε την ισοπαλία. Θα κερδίσουμε το παιχνίδι ή τουλάχιστο να μην χάσουμε. κάθε βαθμός είναι σημαντικός

Άλλα διαφορά από τον Λούκα Φανιέρο...

Είναι καλή ομάδα η Σαλαμίνα , αλλά δεν είναι δυνατή.

Μάχη για την σωτηρία : Από την έκτη θέση και κάτω όλοι κινδυνεύουμε. Και η ΑΕΛ κινδυνεύει όπως και η ομάδα μου για να μην παρεξηγηθώ. Αν ο Άρης κάνει ακόμη μια νίκη, θα μπει εξάδα.

*Το Πρωτάθλημα θα πάει εκεί που θα πάει. ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση θα το διεκδικήσουν.

Για την ΑΕΚ και τον Άντρο Καραπατάκη αν ήρθε η ώρα για να κατακτήσουν τίτλο ανέφεραν: "Μακάρι ο άνθρωπος να τα καταφέρει. Το βλέπω δύσκολο".

Keywords
Τυχαία Θέματα