Φάκελος-Green Dot: Χρήση εγγυητικής €50,000 το επόμενο βήμα

"Κουβάρι" η υπόθεση συλλογής των ανακυκλώσιμων υλικών. Προσπάθεια να ξετυλιχθεί καταβάλλεται αυτήν την ώρα. Χρήση της εγγυητικής εάν δεν υπάρξει "λευκός καπνός".

Ύστατη προσπάθεια καταβάλλεται αυτήν την ώρα στο υπουργείο Γεωργίας, με σκοπό να εκτονωθεί η κρίση και να συμμορφωθεί η Green Dot με τους όρους αδειοδότησης της. Η υπόθεση, που είχε ως αποτέλεσμα να "πνιγούν" στα ανακυκλώσιμα υλικά περιοχές στους Δήμου Πάφου και Παραλιμνίου, φαίνεται να εξωθεί τον υπουργό Γεωργίας,

Νίκο Κουγιάλη, στη λήψη οικονομικών κυρώσεων κατά της Green Dot.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SigmaLive, εάν δεν ευοδώσει η προσπάθεια που καταβάλλεται, τότε το κράτος θα προχωρήσει με χρήση της εγγυητικής ύψους €50,000 την οποία προνοούσε η αδειοδότηση της Green Dot, με σκοπό να διασφαλιστεί με άλλο τρόπο η συλλογή των ανακυκλώσιμων συσκευασιών. Το κράτος, δεν πρόκειται να μείνει πάντως με "δεμένα χέρια", θα προχωρήσει όπως πληροφορούμαστε να αδειοδοτήσει και νέο παίχτη, καθώς σήμερα η Green Dot είναι η μόνη αδειοδοτημένη εταιρεία συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών.

Η υπόθεση βρίσκεται και ενώπιον του Γενικού Εισαγγελέα, Κώστα Κληρίδη, την παρέμβαση του οποίου ζήτησε χθες ο υπουργός Γεωργίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα