Φαίδωνος: Ο Κωνσταντίνου γνώριζε ότι επαναδιεκδικώ αλλά στήριζε άλλη υποψήφια

Την απόφαση του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για στήριξη του Κωστάκη Κωνσταντίνου για Πρόεδρο του Επαρχιακού Οργανισμού Πάφου, σχολίασε στο Πρωτοσέλιδο ο Δήμαρχος Φαίδωνας Φαίδωνος

Αρχικά ανέφερε ότι υπάρχει μια μεγάλη συζήτηση που γίνεται στις τάξεις των μελών του Δημοκρατικού Συναγερμού, αλλά και ευρύτερα της κοινωνίας. «Στο τέλος της μέρας ο καθένας δικαιούται να είναι υποψήφιος. Έχουμε δημοκρατία και αυτό που συζητείται είναι οι πολιτικές πράξεις των κομμάτων».

Συμπλήρωσε ότι ο ΔΗΣΥ μετά από μια διαδικασία αρκετά δύσκολη και με πολλούς προβληματισμούς,

αντεγκλήσεις και με έντονα διαφορετικές απόψεις, πήρε μια απόφαση. «Το πρόβλημα είναι ότι αυτή η διακήρυξη για ενότητα δεν είναι ένα θεωρητικό ζήτημα. Η ενότητα σε κάθε κόμμα ή υπάρχει ή δεν υπάρχει».

Διαβάστε επίσης: Αναστασιάδης: Ο ΔΗΣΥ δεν είναι για να δικαιώσει τις φιλοδοξίες οποιουδήποτε

Τόνισε ότι υπάρχει έντονη συζήτηση. «Να μην μας τα φορτώνουν σε εμάς τους Παφίτες. Είναι ένα θέμα που ακουμπάει τους ψηφοφόρους παγκύπρια».

Ο κ. Φαίδωνος τόνισε ότι «για μήνες ολόκληρους και ενώ ήταν γνωστό ότι επαναδιεκδικώ τη δημαρχεία και είχε λάβει και την απόφαση ο ΔΗΣΥ, ο κ. Κωνσταντίνου προωθούσε άλλη υποψήφια που είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον».

Ακόμη, ανέφερε ότι δεν είναι δικαιολογία οι προσωπικές σχέσεις. «Ούτε είχαμε, ούτε δεν είχαμε».

Τέλος, είπε ότι δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με τέτοια πράγματα. «Εκτός από υποψήφιος είμαι και Δήμαρχος. Έχω να επιτελέσω ένα πολύ σημαντικό έργο καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη αρκετά έργα της πόλεις».

Διαβάστε ακόμη: Κούσιος: Είπα στην Αννίτα να μην αναλάβει την ηγεσία του ΔΗΣΥ (VID)

Keywords
Τυχαία Θέματα